KOCAELİ'DE KADIN CİNAYETİ

Asayiş 05.09.2020 - 10:46, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ'DE KADIN CİNAYETİ

İzmit'te cami imamı Z. G. karısını boğarak öldürdü İddalara göre İzmt 28 Hazran Mahalles Kent Konut 1. Etap H5 Blokta sabah saatlerinde meydana gelen bu cinayette İzmit Kanlıbağ Cami Müezzini Z. G., henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı eşi Özlem G. ile tartışmaya başladı. Kavgaya dönüşen tartışma esnasında Z.G'yi boğazından yaraladı. Bunun üzerine öfkelenen Z. G., eşini boğarak öldürdü. Boynunda kesik olan müezzin hastaneye polisler tarafından önce hastaneye götürülürken, iki çocuk annesi Özlme G'nin cansız bedeni de morga kaldırıldı. Cinayetle ilgili soruşturma devam ediyor. 

İzmit'te cami imamı Z. G. karısını boğarak öldürdü

İddalara göre İzmt 28 Hazran Mahalles Kent Konut 1. Etap H5 Blokta sabah saatlerinde meydana gelen bu cinayette İzmit Kanlıbağ Cami Müezzini Z. G., henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı eşi Özlem G. ile tartışmaya başladı. Kavgaya dönüşen tartışma esnasında Z.G'yi boğazından yaraladı. Bunun üzerine öfkelenen Z. G., eşini boğarak öldürdü.

Boynunda kesik olan müezzin hastaneye polisler tarafından önce hastaneye götürülürken, iki çocuk annesi Özlme G'nin cansız bedeni de morga kaldırıldı.

Cinayetle ilgili soruşturma devam ediyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.