CHP KOCAELİ ÇAYIROVA BELEDİYESİNDEN AÇIKLAMA BEKLİYOR

Güncel 27.08.2021 - 23:14, Güncelleme: 28.08.2021 - 00:09
 

CHP KOCAELİ ÇAYIROVA BELEDİYESİNDEN AÇIKLAMA BEKLİYOR

KOCAELİ HABERİ
30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısı ile Çayırova Belediye binasının en üst katından aşağıya doğru Türk Bayrağı ile yanyana asılan Mustafa Kemal Atatürk fotoğrafının yer aoldığı poster önce ters asıldığı ve daha sonra düzeltildiği şeklindeki haberin sosyal medyada ve başta Cumhuriyet gazetesi olmak üzere birçok haber sitesinde yer alması üzerine CHP Kocaeli'den de hem tepki hem de açıklama talebi geldi.  CHP Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı konu ile ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Çayırova Belediyesi'nin 30 Ağustos Zafer Bayramı öncesinde Ata'mıza yaptığı bu saygısızlığa kimse sessiz kalmamalı! Saatlerdir konuyu takip ediyoruz ve en ufak bir açıklama dahi hala yok! Asan işçilere soruşturma açtık, oldu, bitti diyerek işin içinden sıyrılamazsınız!" şeklinde tepki gösterdi..  
KOCAELİ HABERİ

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısı ile Çayırova Belediye binasının en üst katından aşağıya doğru Türk Bayrağı ile yanyana asılan Mustafa Kemal Atatürk fotoğrafının yer aoldığı poster önce ters asıldığı ve daha sonra düzeltildiği şeklindeki haberin sosyal medyada ve başta Cumhuriyet gazetesi olmak üzere birçok haber sitesinde yer alması üzerine CHP Kocaeli'den de hem tepki hem de açıklama talebi geldi. 

CHP Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı konu ile ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Çayırova Belediyesi'nin 30 Ağustos Zafer Bayramı öncesinde Ata'mıza yaptığı bu saygısızlığa kimse sessiz kalmamalı! Saatlerdir konuyu takip ediyoruz ve en ufak bir açıklama dahi hala yok! Asan işçilere soruşturma açtık, oldu, bitti diyerek işin içinden sıyrılamazsınız!" şeklinde tepki gösterdi..
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.