Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Hülagü sitem etti..

Güncel 08.09.2021 - 10:20, Güncelleme: 08.09.2021 - 10:20
 

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Hülagü sitem etti..

Kocaeli haberi
Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü kendi özel twitter sayfasından twitter'a sitem etti.. Hülagü siteminde "Kıymetli Ehl-i Twitter; Öğrencilerle iletişim , onların sorunlarını daha yakından görebilmek amacıyla ve bazen de manaya müteallik güzel şiirleri, sözleri paylaşmak için Twitter'ı kullanmaktayım.Maalesef bazen nezaket sınırlarını aşan ve hakaret içeren sözlerle cevap verildiğini. görmekteyim. Bu kişileri ve trol hesapları istemeden engelleyecegim. Resmi görev bitimi sonrası twitter kullanmamayı ciddi olarak düşünüyorum.İnsan hürriyet sınırının,başka insan hürriyet sınırında bittiğine inanan bir insanım. Sağlıklı olun huzurlu olun ." ifadelerine yer verdi..
Kocaeli haberi

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü kendi özel twitter sayfasından twitter'a sitem etti..

Hülagü siteminde "Kıymetli Ehl-i Twitter; Öğrencilerle iletişim , onların sorunlarını daha yakından görebilmek amacıyla ve bazen de manaya müteallik güzel şiirleri, sözleri paylaşmak için Twitter'ı kullanmaktayım.Maalesef bazen nezaket sınırlarını aşan ve hakaret içeren sözlerle cevap verildiğini. görmekteyim. Bu kişileri ve trol hesapları istemeden engelleyecegim. Resmi görev bitimi sonrası twitter kullanmamayı ciddi olarak düşünüyorum.İnsan hürriyet sınırının,başka insan hürriyet sınırında bittiğine inanan bir insanım. Sağlıklı olun huzurlu olun ." ifadelerine yer verdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.