KOCAELİ'DE KIRAÇ ÇOŞKUSU YAŞANACAK

24.08.2020 - 17:32, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ'DE KIRAÇ ÇOŞKUSU YAŞANACAK

Yeni normal dönemde sosyal ve kültürel etkinlikleri pandemi kurallarına göre sürdürmeye devam ettiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaelileri bu kez ünlü rock sanatçısı Kıraç ile buluşturuyor. Sevilen sanatçıyı 26 Ağustos Çarşamba günü saat 20.30’da Kocaeli Milli İrade Meydanı’nda Kocaelililer arabalarında izleyebilecek.     KIRAÇ ÇOŞKUSU YAŞANACAK Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yeni normalleşme döneminde düzenlendiği sosyal etkinliklerle vatandaşların sosyal yaşamına katkıda bulunuyor. Bu kapsamda ünlü sanatçı Kıraç, sevilen parçalarını Kocaelililer için seslendirecek.   VATANDAŞLAR KONSERİ ARAÇ İÇERİSİNDE İZLEYECEK Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen konser 26 Ağustos Çarşamba günü saat 20.30’da Kocaeli Milli İrade Meydanı’nda gerçekleşecek. Koronavirüs salgını önlemleri kapsamında vatandaşlar sosyal mesafelerini korumaları için konseri araçları içerisinden izleyecek.

Yeni normal dönemde sosyal ve kültürel etkinlikleri pandemi kurallarına göre sürdürmeye devam ettiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaelileri bu kez ünlü rock sanatçısı Kıraç ile buluşturuyor. Sevilen sanatçıyı 26 Ağustos Çarşamba günü saat 20.30’da Kocaeli Milli İrade Meydanı’nda Kocaelililer arabalarında izleyebilecek.  

 

KIRAÇ ÇOŞKUSU YAŞANACAK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yeni normalleşme döneminde düzenlendiği sosyal etkinliklerle vatandaşların sosyal yaşamına katkıda bulunuyor. Bu kapsamda ünlü sanatçı Kıraç, sevilen parçalarını Kocaelililer için seslendirecek.

 

VATANDAŞLAR KONSERİ ARAÇ İÇERİSİNDE İZLEYECEK

Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen konser 26 Ağustos Çarşamba günü saat 20.30’da Kocaeli Milli İrade Meydanı’nda gerçekleşecek. Koronavirüs salgını önlemleri kapsamında vatandaşlar sosyal mesafelerini korumaları için konseri araçları içerisinden izleyecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.