KOCAELİ'DE GECE YARISI ZİRVESİ

19.06.2019 - 23:07, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ'DE GECE YARISI ZİRVESİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve Marmara Belediyeler Birliği Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın bu akşam Kocaelispor'un yeni başkanı Hüseyin Üzülmez ile bir görüşme gerçekleştirdi.. Görüşmenin içeriği ile ilgili sosyal medyadan açıklama yapan Başkan Büyükakın "Kocaelispor armasını ve markasını hak ettiği yere taşıyacağız. Kocaelispor Başkanı Hüseyin Üzülmez ve Milli Futbolcumuz, Beşiktaş'ın eski futbolcusu İbrahim Üzülmez'i ağırladık." dedi..

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve Marmara Belediyeler Birliği Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın bu akşam Kocaelispor'un yeni başkanı Hüseyin Üzülmez ile bir görüşme gerçekleştirdi..
Görüşmenin içeriği ile ilgili sosyal medyadan açıklama yapan Başkan Büyükakın "Kocaelispor armasını ve markasını hak ettiği yere taşıyacağız. Kocaelispor Başkanı Hüseyin Üzülmez ve Milli Futbolcumuz, Beşiktaş'ın eski futbolcusu İbrahim Üzülmez'i ağırladık." dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.