KOCAELİ'DE GASP-DARP-SENET ÇETESİ ÇÖKERTİLDİ

13.07.2020 - 13:40, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ'DE GASP-DARP-SENET ÇETESİ ÇÖKERTİLDİ

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğünce 26.05.2020 günü Başiskele ilçesinde meydana gelen bir şahsın zorla bir depoda tutularak darp edilmesi, eşyalarının gasp edilmesi ve zorla senet imzalatılması olayı ile ilgili olarak yürütülen çalışmalar neticesinde 10.07.2020 günü olaya karışan şahısların yakalanmasına yönelik Kocaeli, İstanbul, Sakarya ve Yalova illerinde eş zamanlı ve planlı operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda K.Y., K.H.Y., B.Ö., A.K., M.T.O., B.O., Z.Ö., A.E.Y., O.Ö. ve M.E. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. Şahısların adreslerinde yapılan aramalarda ise 2 ruhsatsız av tüfeği, 3 ruhsatsız tabanca, 372 tabanca mermisi, elektroşok cihazı, müştekiye ve başka şahıslara zorla imzalatılan senet ve beyanname ile hint keneviri ele geçirildi. Şüpheli şahısların Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlandıktan sonra adli makamlara sevk edildi...

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğünce 26.05.2020 günü Başiskele ilçesinde meydana gelen bir şahsın zorla bir depoda tutularak darp edilmesi, eşyalarının gasp edilmesi ve zorla senet imzalatılması olayı ile ilgili olarak yürütülen çalışmalar neticesinde 10.07.2020 günü olaya karışan şahısların yakalanmasına yönelik Kocaeli, İstanbul, Sakarya ve Yalova illerinde eş zamanlı ve planlı operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda K.Y., K.H.Y., B.Ö., A.K., M.T.O., B.O., Z.Ö., A.E.Y., O.Ö. ve M.E. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı.

Şahısların adreslerinde yapılan aramalarda ise 2 ruhsatsız av tüfeği, 3 ruhsatsız tabanca, 372 tabanca mermisi, elektroşok cihazı, müştekiye ve başka şahıslara zorla imzalatılan senet ve beyanname ile hint keneviri ele geçirildi. Şüpheli şahısların Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlandıktan sonra adli makamlara sevk edildi...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.