DARICA'NIN BAŞKANI BIYIK SURİYE'YE GİTTİ

İlçeler 27.08.2021 - 09:22, Güncelleme: 27.08.2021 - 09:22
 

DARICA'NIN BAŞKANI BIYIK SURİYE'YE GİTTİ

KOCAELİ HABERİ
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Kocaeli Hayrat Vakfı ile birlikte yardım malzemleri götürdüğü Suriye'nin İdlip kentinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; "Cennet vatanımızdan, güzel ilçemiz Darıca’dan 1.134 KM uzaktan herkese hayırlı akşamlar. Kocaeli Hayrat Vakfı Başkanı Şükür Çakır ve Meclis Üyemiz Hüsamettin Ergül ile birlikte mazlum coğrafya Suriye İdlib’deyiz. ''Türk yardım götüren değil, beklenendir'' sözünün anlamını yaşadık. Her insan gibi yaşama hakkı olan çocukların bir nebze de olsa mutlu olmaları görülmeye değerdi. Tarih boyu mazlumlara umut olan Türk, beklenen olmaya, zalime karşı dimdik durmaya devam edecektir."
KOCAELİ HABERİ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Kocaeli Hayrat Vakfı ile birlikte yardım malzemleri götürdüğü Suriye'nin İdlip kentinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

"Cennet vatanımızdan, güzel ilçemiz Darıca’dan 1.134 KM uzaktan herkese hayırlı akşamlar. Kocaeli Hayrat Vakfı Başkanı Şükür Çakır ve Meclis Üyemiz Hüsamettin Ergül ile birlikte mazlum coğrafya Suriye İdlib’deyiz. ''Türk yardım götüren değil, beklenendir'' sözünün anlamını yaşadık. Her insan gibi yaşama hakkı olan çocukların bir nebze de olsa mutlu olmaları görülmeye değerdi. Tarih boyu mazlumlara umut olan Türk, beklenen olmaya, zalime karşı dimdik durmaya devam edecektir."
Bir 4 kişi, çocuk, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.