KOCAELİ'DE ELE GEÇİRİLDİ

Asayiş 08.01.2021 - 16:35, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ'DE ELE GEÇİRİLDİ

BASIN AÇIKLAMASI Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca suç ve suçun önlenmesine yönelik yapılan çalışmalarda;  Olay-1                    Körfez ilçesinde yapılan yol emniyet ve kontrolü esnasında, durdurulan bir araç içerisinde yapılan aramada, (2) şüpheli şahıs ile birlikte Roma ve Nikomedya dönemlerine ait tarihi eser olduğu değerlendirilen (25) adet Sikke ele geçirilmiştir.               Olay-2                İzmit ilçesinde bir şüpheliye ait evde yapılan aramada 1 gr17 mg Metamfetamin maddesi, 2 gr 60 mg esrar maddesi, 1 adet elektronik hassas terazi, 16 adet 7.65 mm çapında tabanca fişeği ve 8 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirilmiştir.                 Olaylarla ilgili olarak şüpheli şahıslar hakkında adli tahkikata başlanılmıştır. İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. KOCAELİ VALİLİĞİ

BASIN AÇIKLAMASI
Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca suç ve suçun önlenmesine yönelik yapılan çalışmalarda; 

Olay-1   
                Körfez ilçesinde yapılan yol emniyet ve kontrolü esnasında, durdurulan bir araç içerisinde yapılan aramada, (2) şüpheli şahıs ile birlikte Roma ve Nikomedya dönemlerine ait tarihi eser olduğu değerlendirilen (25) adet Sikke ele geçirilmiştir. 
            
Olay-2 
              İzmit ilçesinde bir şüpheliye ait evde yapılan aramada 1 gr17 mg Metamfetamin maddesi, 2 gr 60 mg esrar maddesi, 1 adet elektronik hassas terazi, 16 adet 7.65 mm çapında tabanca fişeği ve 8 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirilmiştir.

                Olaylarla ilgili olarak şüpheli şahıslar hakkında adli tahkikata başlanılmıştır. İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

KOCAELİ VALİLİĞİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.