ÖMER ÇELİK'İ ASKERLİKTEN TANIYAN DENİZ ZEYREK FENA ELEŞTİRDİ

Siyaset 04.09.2021 - 10:05, Güncelleme: 04.09.2021 - 10:07
 

ÖMER ÇELİK'İ ASKERLİKTEN TANIYAN DENİZ ZEYREK FENA ELEŞTİRDİ

Kocaelihaberi
Deniz Zeyrek’ten aynı bölükte askerlik yaptığı Ömer Çelik’e eleştiri: "Demokrasiye inanan biri izlenimi edinmiştim; o gazetecilik geçmişi olan entelektüel, basın özgürlüğü konusunda nasıl bu çizgiye gelir?" Zeyrek, Fox TV muhabirlerinin Ak Partinin gazeteci WhatsApp grubundan da çıkarıldığını söyledi Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, askerlik yıllarında yolunun kesiştiği AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in Fox TV muhabiri Barış Kaya’nın AK Parti Genel Merkezi’ndeki basın toplantısına alınmaması üzerinden eleştirdi. Aynı bölükte askerlik yaptığı Çelik ile ilgili “liberal/demokrat ve demokrasiye inanan biri” izlenimi edindiğini belirten Zeyrek, “O donanım, o stratejik akıl, o gazetecilik geçmişi olan entelektüel, basın özgürlüğü konusunda nasıl bu çizgiye gelir? Böyle bir stratejik hatayı nasıl yapar?” eleştirisi getirdi. Öte yandan Zeyrek, söz konusu Fox TV muhabiri Kaya’nın ve aynı kurumdan bir başka gazetecinin daha AK Parti'nin gazetecilerle iletişim için kullandığı Whatsapp grubundan da çıkarıldığını belirttiği yazısında şunları kaydetti: "Hürriyet Ankara Temsilcisi'yken kendisi Kültür ve Turizm Bakanı'ydı ve röportaj yapmıştık. Röportajın tam sayfa yayınlanmasını istemişti. Ancak biz yarım sayfa basmıştık. O günden sonra benimle iletişimi kesmişti. Ortak bir tanıdığımız geçenlerde benimle iletişimi kesmesinin nedenini anlatırken “o röportaj yarım sayfa çıkınca senin için ‘kalıbının adamı değilmiş' demişti” dedi. Barış Kaya'nın başına gelenleri izleyince şimdi ben soruyorum: Kimmiş 'demokrat' kalıbının adamı?" Yazının tamamını okumak için tıklayın.
Kocaelihaberi

Deniz Zeyrek’ten aynı bölükte askerlik yaptığı Ömer Çelik’e eleştiri: "Demokrasiye inanan biri izlenimi edinmiştim; o gazetecilik geçmişi olan entelektüel, basın özgürlüğü konusunda nasıl bu çizgiye gelir?"

Zeyrek, Fox TV muhabirlerinin Ak Partinin gazeteci WhatsApp grubundan da çıkarıldığını söyledi

Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, askerlik yıllarında yolunun kesiştiği AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in Fox TV muhabiri Barış Kaya’nın AK Parti Genel Merkezi’ndeki basın toplantısına alınmaması üzerinden eleştirdi.

Aynı bölükte askerlik yaptığı Çelik ile ilgili “liberal/demokrat ve demokrasiye inanan biri” izlenimi edindiğini belirten Zeyrek, “O donanım, o stratejik akıl, o gazetecilik geçmişi olan entelektüel, basın özgürlüğü konusunda nasıl bu çizgiye gelir? Böyle bir stratejik hatayı nasıl yapar?” eleştirisi getirdi.

Öte yandan Zeyrek, söz konusu Fox TV muhabiri Kaya’nın ve aynı kurumdan bir başka gazetecinin daha AK Parti'nin gazetecilerle iletişim için kullandığı Whatsapp grubundan da çıkarıldığını belirttiği yazısında şunları kaydetti:

"Hürriyet Ankara Temsilcisi'yken kendisi Kültür ve Turizm Bakanı'ydı ve röportaj yapmıştık. Röportajın tam sayfa yayınlanmasını istemişti. Ancak biz yarım sayfa basmıştık. O günden sonra benimle iletişimi kesmişti. Ortak bir tanıdığımız geçenlerde benimle iletişimi kesmesinin nedenini anlatırken “o röportaj yarım sayfa çıkınca senin için ‘kalıbının adamı değilmiş' demişti” dedi.

Barış Kaya'nın başına gelenleri izleyince şimdi ben soruyorum: Kimmiş 'demokrat' kalıbının adamı?"

Yazının tamamını okumak için tıklayın.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.