AK PARTİ KOCAELİ'NİN MALİ PATRONLARI TOPLANDI

Siyaset 23.12.2021 - 04:46, Güncelleme: 23.12.2021 - 04:46
 

AK PARTİ KOCAELİ'NİN MALİ PATRONLARI TOPLANDI

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli il başkan yardımcısı ve  Mali ve İdari İşler Başkanı Ersin Küçükateş dün akşam tüm ilçe teşkilatlarının İlçe Mali ve İdari İşler Başkanları ile yemekli bir toplantıda bir araya gelerek Ak Parti Kocaeli'nin gelir, gider mali ve idari işleri ile ilgili olarak bir değerlendirme ve istişarede bulundu.. Ak Parti Gebze İlçe Başkan yardımcısı ve Gebze Mali ve İdari İşler Başkanı Mehmet Ceylan toplantıdan yaptığı paylaşımda "Kocaeli İl Mali ve İdari İşler Başkanımız Ersin Küçükateş başkanlığında Birim başkanları toplantımızı gerçekleştirdik.Toplantımızın ve Alınan kararların hayırlara vesile olmasını dilerim." ifadelerine yer verdi..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli il başkan yardımcısı ve  Mali ve İdari İşler Başkanı Ersin Küçükateş dün akşam tüm ilçe teşkilatlarının İlçe Mali ve İdari İşler Başkanları ile yemekli bir toplantıda bir araya gelerek Ak Parti Kocaeli'nin gelir, gider mali ve idari işleri ile ilgili olarak bir değerlendirme ve istişarede bulundu..

Ak Parti Gebze İlçe Başkan yardımcısı ve Gebze Mali ve İdari İşler Başkanı Mehmet Ceylan toplantıdan yaptığı paylaşımda "Kocaeli İl Mali ve İdari İşler Başkanımız Ersin Küçükateş başkanlığında Birim başkanları toplantımızı gerçekleştirdik.Toplantımızın ve Alınan kararların hayırlara vesile olmasını dilerim." ifadelerine yer verdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.