YAPMA MUZAFFER BAŞKAN YAPMA!

Sağlık 08.08.2021 - 12:17, Güncelleme: 08.08.2021 - 18:35
 

YAPMA MUZAFFER BAŞKAN YAPMA!

KOCAELİ HABERİ - CENGİZ YUCAK
Sağlık Bakanlığının açıkladığı 7 Ağustos gününe ilişkin koronavirüs verilerine göre; son 24 saat içerisinde yapılan 246 bin 37 yeni testten 25 bin 100'ü pozitif çıktı. Virüs nedeniyle 112 kişi daha hayatını kaybetti.. Ve bu sabah Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Av. Ufuk Acay ile birlikte maskesiz olarak katıldığı kahvaltılı veya çay-kahveli sohbet toplantılarını sosyal medyadan "Güzel bir Pazar Günü’ne hemşeri derneklerimiz ve Mahalle Teşkilatlarımızın düzenlemiş olduğu programlarla başladık. Ardahanlılar Derneği, Kars Başköy Derneği, Siirtliler Derneği, AK Parti Sırasöğütler Mahalle Teşkilatı ile bir araya gelerek kendileriyle hasbıhal ettik." sözleri ile paylaştı.. Toplantılarınıza ve saha çalışmalarınıza sözümüz yok.. Lakin 25 bin yeni vakalı ve 112 can kayıplı bir koronavirüs ortamında sizlerin de, izleyici ve dinleyicilerinizin de maskesiz olmanıza ve birbiriniz arasaındaki gerekli mesafeyi korumamanıza bir diyeceğimiz var; Yapma Muzaffer başkan yapma! Maskesiz olarak toplantılara katılma.. Baknı siz kendiniz daha yeni kurtuldunuz o virüsten ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ise hastanede tedavi altında..
KOCAELİ HABERİ - CENGİZ YUCAK

Sağlık Bakanlığının açıkladığı 7 Ağustos gününe ilişkin koronavirüs verilerine göre; son 24 saat içerisinde yapılan 246 bin 37 yeni testten 25 bin 100'ü pozitif çıktı. Virüs nedeniyle 112 kişi daha hayatını kaybetti..

Ve bu sabah Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Av. Ufuk Acay ile birlikte maskesiz olarak katıldığı kahvaltılı veya çay-kahveli sohbet toplantılarını sosyal medyadan "Güzel bir Pazar Günü’ne hemşeri derneklerimiz ve Mahalle Teşkilatlarımızın düzenlemiş olduğu programlarla başladık. Ardahanlılar Derneği, Kars Başköy Derneği, Siirtliler Derneği, AK Parti Sırasöğütler Mahalle Teşkilatı ile bir araya gelerek kendileriyle hasbıhal ettik." sözleri ile paylaştı..

Toplantılarınıza ve saha çalışmalarınıza sözümüz yok..
Lakin 25 bin yeni vakalı ve 112 can kayıplı bir koronavirüs ortamında sizlerin de, izleyici ve dinleyicilerinizin de maskesiz olmanıza ve birbiriniz arasaındaki gerekli mesafeyi korumamanıza bir diyeceğimiz var;

Yapma Muzaffer başkan yapma!
Maskesiz olarak toplantılara katılma..
Baknı siz kendiniz daha yeni kurtuldunuz o virüsten ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ise hastanede tedavi altında..
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Emine Maden
(08.08.2021 14:04 - #253)
Yemek yerken nasıl taksınlar varmı bir fikriniz
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.