KOCAELİ'DE BUGÜN YARIN VE HAFTASONU HAVA DURUMU

18.09.2020 - 09:55, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ'DE BUGÜN YARIN VE HAFTASONU HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son hava tahminlerine göre bugün Kocaeli’ye parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Hava sıcaklığı en yüksek 29 derece olacak. Yarın ise Kocaeli’de sıcaklıklar 22-27 derece arasında değişecek. Kocaeli'de pazar günü yağmur etkili olacak. Pazar günü mevzi sağanak yağışlı havanın etkili olacağı Kocaeli'de sıcaklıklar 20-27 derece arasında olacak.  İŞTE KOCAELİ HAVA DURUMU 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son hava tahminlerine göre bugün Kocaeli’ye parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Hava sıcaklığı en yüksek 29 derece olacak.

Yarın ise Kocaeli’de sıcaklıklar 22-27 derece arasında değişecek. Kocaeli'de pazar günü yağmur etkili olacak. Pazar günü mevzi sağanak yağışlı havanın etkili olacağı Kocaeli'de sıcaklıklar 20-27 derece arasında olacak. 

İŞTE KOCAELİ HAVA DURUMU 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.