Kocaeli'de bir Doktorumuzu Daha Kaybettik!

Yaşam 11.01.2021 - 10:50, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Kocaeli'de bir Doktorumuzu Daha Kaybettik!

KOCAELİ HABERİ KOÜ eski Hasatane Müdürü Prof. Dr. Yunus Taş Covid 19 nedeniyle vefat etti.. Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü bu acı haberi "Üniversite Hastanemizde bir dönem Başmüdürlük yapmış,Sağlık MYO Müdürümüz Prof. Dr. Yunus Taş hocamız Covid 19 nedeniyle vefat etmiştir.KOÜ Ailesi olarak çok üzgünüz.Allah rahmet ve makamını cennet eylesin .Kardeşim sen rahat uyu Ailen ve çocukların bizlere ve Devletimize emanettir" ifadeleri ile duyurdu.. Merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz..

KOCAELİ HABERİ KOÜ eski Hasatane Müdürü Prof. Dr. Yunus Taş Covid 19 nedeniyle vefat etti..

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü bu acı haberi "Üniversite Hastanemizde bir dönem Başmüdürlük yapmış,Sağlık MYO Müdürümüz Prof. Dr. Yunus Taş hocamız Covid 19 nedeniyle vefat etmiştir.KOÜ Ailesi olarak çok üzgünüz.Allah rahmet ve makamını cennet eylesin .Kardeşim sen rahat uyu Ailen ve çocukların bizlere ve Devletimize emanettir" ifadeleri ile duyurdu..

Merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.