AK PARTİ GEBZELİ İKİ ESKİ YÖNETİCİ İSTİŞAREDE

Siyaset 03.08.2021 - 15:07, Güncelleme: 03.08.2021 - 15:15
 

AK PARTİ GEBZELİ İKİ ESKİ YÖNETİCİ İSTİŞAREDE

KOCAELİ HABERİ
Hasan Soba'ın Ak Parti Gebze ilçe başkanlığı döneminin İlçe Yönetim Kurulu üyesi Gökhan Altıntaş ile İrfan Ayar'ın Ak Parti Gebze ilçe başkanlığı döneminin İlçe Başkan yardımcısı Serkan Özgenç bir araya geldiler.. Gökhan Altıntaş'ın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Altınlas Otomotiv'de bir araya gelen iki Ak Partri Gebzeli eski yöneticinin hem ticaret yaptıkları hem de Gebze siyaseti üzerine istişarede bulundukları öğrenildi..
KOCAELİ HABERİ

Hasan Soba'ın Ak Parti Gebze ilçe başkanlığı döneminin İlçe Yönetim Kurulu üyesi Gökhan Altıntaş ile İrfan Ayar'ın Ak Parti Gebze ilçe başkanlığı döneminin İlçe Başkan yardımcısı Serkan Özgenç bir araya geldiler..

Gökhan Altıntaş'ın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Altınlas Otomotiv'de bir araya gelen iki Ak Partri Gebzeli eski yöneticinin hem ticaret yaptıkları hem de Gebze siyaseti üzerine istişarede bulundukları öğrenildi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.