GENELKURMAY BAŞKANI GÜLER'DEN KRİTİK GÖRÜŞME

Gündem 18.08.2021 - 17:59, Güncelleme: 18.08.2021 - 17:59
 

GENELKURMAY BAŞKANI GÜLER'DEN KRİTİK GÖRÜŞME

GÜNDEM
Taliban'ın Afganistan yönetimini ele geçirmesi ile başlayan göçler ile başlayan tartışmaların yoğun olduğu bir dönemde Genelkurmay Başkanı Org. Yaşar Güler, Pakistan Hava Kuvvetleri Komutanı Yardımcısı Korgeneral Syed Noman Ali ile bir görüşme gerçekleştirdi.. Türk Silahlı Kuvvetleri bu görüşmeyei "Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, IDEF’21 Fuarı için ülkemize gelen Pakistan Hava Kuvvetleri Komutanı Yardımcısı Korgeneral Syed Noman Ali ve Pakistan Savunma Üretim Bakan Müsteşarı Korgeneral Sadıq Ali ile görüşmeler gerçekleştirmiştir." ifadeleri ile duyurdu..
GÜNDEM

Taliban'ın Afganistan yönetimini ele geçirmesi ile başlayan göçler ile başlayan tartışmaların yoğun olduğu bir dönemde Genelkurmay Başkanı Org. Yaşar Güler, Pakistan Hava Kuvvetleri Komutanı Yardımcısı Korgeneral Syed Noman Ali ile bir görüşme gerçekleştirdi..

Türk Silahlı Kuvvetleri bu görüşmeyei "Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, IDEF’21 Fuarı için ülkemize gelen Pakistan Hava Kuvvetleri Komutanı Yardımcısı Korgeneral Syed Noman Ali ve Pakistan Savunma Üretim Bakan Müsteşarı Korgeneral Sadıq Ali ile görüşmeler gerçekleştirmiştir." ifadeleri ile duyurdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.