VEKİL YAMAN VE BAŞKAN ÖZLÜ'DEN 'PEŞİN SATAN ESNAF' POZU

Siyaset 16.09.2021 - 15:02, Güncelleme: 16.09.2021 - 15:17
 

VEKİL YAMAN VE BAŞKAN ÖZLÜ'DEN 'PEŞİN SATAN ESNAF' POZU

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Kocaeli milletvekili Cemil Yaman bugün Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral ile birlikte gittiği Başiskele Belediyesinde, Belediye Başkanı Yasin Özlü'yü ziyaret ederek yapımı tamamlanan ve devam eden projelerine dair değerlendirmelerde bulundu.. Cemil Yaman'ın belediye başkanı Yasin Özlü ile görüşme anından paylaştığı fotoğraf karesindeki rahatlık, bizlere eskiden mahalle bakkallarının duvarına asılan "PEŞİN SATAN ESNAF, VERESİYE SATAN ESNAF" resmindeki "peşin satan esnaf"ın rahatlığını anımsatınca, biz de bu haberimize "VEKİL YAMAN VE BAŞKAN ÖZLÜ'DEN PEŞİN SATAN PEŞİN SATAN ESNAF POZU" manşetini attık..
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Kocaeli milletvekili Cemil Yaman bugün Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral ile birlikte gittiği Başiskele Belediyesinde, Belediye Başkanı Yasin Özlü'yü ziyaret ederek yapımı tamamlanan ve devam eden projelerine dair değerlendirmelerde bulundu..

Veresiye Satan / Peşin Satan" Tablosu - Çizgi Roman DiyarıCemil Yaman'ın belediye başkanı Yasin Özlü ile görüşme anından paylaştığı fotoğraf karesindeki rahatlık, bizlere eskiden mahalle bakkallarının duvarına asılan "PEŞİN SATAN ESNAF, VERESİYE SATAN ESNAF" resmindeki "peşin satan esnaf"ın rahatlığını anımsatınca, biz de bu haberimize "VEKİL YAMAN VE BAŞKAN ÖZLÜ'DEN PEŞİN SATAN PEŞİN SATAN ESNAF POZU" manşetini attık..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.