ÇAYIROVA DEVA PARTİSİ KOCAELİ GENELİNDE AĞIRLIĞINI HİSSETTİRİYOR

Güncel 23.08.2021 - 13:56, Güncelleme: 23.08.2021 - 13:56
 

ÇAYIROVA DEVA PARTİSİ KOCAELİ GENELİNDE AĞIRLIĞINI HİSSETTİRİYOR

KOCAELİ HABERİ
Deva Partisinin en güçlü ve çalışkan ilçe teşkilatı olarak bilinen Çayırova İlçe Teşkilatı, Cem Vakfı Çayırova Şubesi Abdal Musa Cemevi'nin "Yas-ı Matem Orucu ve Aşure Günü" programına kalabalık bir heyetle ve Genel Merkez düzeyinde katılım sağladı. Cem Vakfı Çayırova şubesi Abdal MusaCemevi "Yas-ı Matem Orucu ve Aşure Günü" etkinlikleri çerçevesinde 22 Ağustos Pazar günü bir program düzenledi. Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı programa Genel Merkez  düzeyinde katılım sağladı. Deva Partisi Genel Başkan Danışmanı ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda da Cem Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Cem Avşar programın özel konuğu olarak Pazar günü Çayırova ilçesine geldi.  Programa ayrıca Deva Partisi İl Başkanı Adem Koç, İl Başkan Yardımcıları Özlem Kaya,Ensar Emir, Osman Güzel, Deva Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş, Deva Partisi Çayırova İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve teşkilat mensupaları katıldı.  Programda söz alana Cemevi Dedesi Mesut Yıldırım; "Deva Partisi yetkililerine nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. Cem Bey’inde heyette olması bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir".  dedi. Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç’ta programda yaptığı açıklamada; "bugün İlçe teşkilatımız için önemli bir gün, Zira partimiz için çok önemli bir ismi; Genel Başkanımız Sayın Ali Bbacan’ın Başdanışmanı Sayın Cem Avşar ve İl Başkanımız Sayın Adem Koç Bey’i ilçemizde ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Bu vesileylede bugün Cem Vakfı Çayırova şubesi Abdal MusaCemevi "Yas-ı Matem Orucu ve Aşure Günü" programına katıldık. Böyle önemli bir günde bizleri misafir eden ve hoş sohbetleri ve ikramlarıyla bizleri karşılayan  kurum yöneticilerine ve Cemevİ Dedemiz; Sayın Mesut Yıldırım Bey’e şükranlarımı sunarım" dedi. İl Başkanı Adem Koç ise yaptığı açıklamada; "Vakfımızın yöneticilerine ve Dedemiz Mesut Bey’e misafirperverlikleri için teşekkür ederim. Ülkemizin kardeşlik iklimine katkıda bulunmaktan dolayı çok mutluyuz. Bugün vakfımızı Genel Başkan Danışmanımız Sayın Cem Avşar ile beraber ziyaret etmenin heyecanını yaşıyoruz" dedi. Programda en son söz alan Deva Partisi Genel Başkan Danışmanı ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda da Cem Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Cem Avşar yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Bugün Çayırova  Abdal Musa Cemevi "Yas-ı Matem Orucu ve Aşure Günü"  programında olmaktan dolayı çok mutluyum. Uzun zamandır görüşemediğimiz dostlarımızla beraber olmak bizleri sevindirdi. Ülkemizin birlik ve beraberliğine katkı sağlamak sorunlarımızı el birliğiyle çözmek için bu ülkenin bütün bireyleriyle elbirliği içinde çalışacağız. İnsan onuruna yakışır bir ülkeyi hep beraber inşa edeceğiz. Bugün bizleri misafir eden vakfımızın Çayırova şubesi yöneticilerine ve dedemiz Mesut Bey’e çok teşekkür ederim "
KOCAELİ HABERİ

Deva Partisinin en güçlü ve çalışkan ilçe teşkilatı olarak bilinen Çayırova İlçe Teşkilatı, Cem Vakfı Çayırova Şubesi Abdal Musa Cemevi'nin "Yas-ı Matem Orucu ve Aşure Günü" programına kalabalık bir heyetle ve Genel Merkez düzeyinde katılım sağladı.

Cem Vakfı Çayırova şubesi Abdal MusaCemevi "Yas-ı Matem Orucu ve Aşure Günü" etkinlikleri çerçevesinde 22 Ağustos Pazar günü bir program düzenledi. Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı programa Genel Merkez  düzeyinde katılım sağladı.

Deva Partisi Genel Başkan Danışmanı ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda da Cem Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Cem Avşar programın özel konuğu olarak Pazar günü Çayırova ilçesine geldi.  Programa ayrıca Deva Partisi İl Başkanı Adem Koç, İl Başkan Yardımcıları Özlem Kaya,Ensar Emir, Osman Güzel, Deva Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş, Deva Partisi Çayırova İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve teşkilat mensupaları katıldı. 

Programda söz alana Cemevi Dedesi Mesut Yıldırım; "Deva Partisi yetkililerine nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. Cem Bey’inde heyette olması bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir".  dedi.

Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç’ta programda yaptığı açıklamada; "bugün İlçe teşkilatımız için önemli bir gün, Zira partimiz için çok önemli bir ismi; Genel Başkanımız Sayın Ali Bbacan’ın Başdanışmanı Sayın Cem Avşar ve İl Başkanımız Sayın Adem Koç Bey’i ilçemizde ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Bu vesileylede bugün Cem Vakfı Çayırova şubesi Abdal MusaCemevi "Yas-ı Matem Orucu ve Aşure Günü" programına katıldık. Böyle önemli bir günde bizleri misafir eden ve hoş sohbetleri ve ikramlarıyla bizleri karşılayan  kurum yöneticilerine ve Cemevİ Dedemiz; Sayın Mesut Yıldırım Bey’e şükranlarımı sunarım" dedi.

İl Başkanı Adem Koç ise yaptığı açıklamada; "Vakfımızın yöneticilerine ve Dedemiz Mesut Bey’e misafirperverlikleri için teşekkür ederim. Ülkemizin kardeşlik iklimine katkıda bulunmaktan dolayı çok mutluyuz. Bugün vakfımızı Genel Başkan Danışmanımız Sayın Cem Avşar ile beraber ziyaret etmenin heyecanını yaşıyoruz" dedi.

Programda en son söz alan Deva Partisi Genel Başkan Danışmanı ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda da Cem Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Cem Avşar yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Bugün Çayırova  Abdal Musa Cemevi "Yas-ı Matem Orucu ve Aşure Günü"  programında olmaktan dolayı çok mutluyum. Uzun zamandır görüşemediğimiz dostlarımızla beraber olmak bizleri sevindirdi. Ülkemizin birlik ve beraberliğine katkı sağlamak sorunlarımızı el birliğiyle çözmek için bu ülkenin bütün bireyleriyle elbirliği içinde çalışacağız. İnsan onuruna yakışır bir ülkeyi hep beraber inşa edeceğiz. Bugün bizleri misafir eden vakfımızın Çayırova şubesi yöneticilerine ve dedemiz Mesut Bey’e çok teşekkür ederim "

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.