DEVA PARTİSİ KOCAELİ'DEN DE DESTEK KITASI YOLA ÇIKTI

Siyaset 29.12.2021 - 06:26, Güncelleme: 29.12.2021 - 07:30
 

DEVA PARTİSİ KOCAELİ'DEN DE DESTEK KITASI YOLA ÇIKTI

KOCAELİ HABERİ
DEVA Partisi Ankara İl Başkanlığının bugün gerçekleştireceği 1. Olağan Ankara İl Kongresi için hazırlıklar tamamlandı.. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacn'ın katılımıyla bugün saat:12.00'de Atatürk Spor Salonu yapılacak olan Ankara il kongresinin gövde gösterisine dönüşmesi için başta Kocaeli olmak üzere Türkiye genelinde il ve ilçelerden çok sayıda otobüsler ile partililer gece yarısından itibaren yola çıktılar.. Ankara il kongresi için Kocaeli'den de başta Kocaeli İl Başkanı Adem Koç ve Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş olmak üzere tüm ilçe başkanları, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri dün gece otobüslerle yola çıktıklarıını sosyal medyadan duyurdular..  
KOCAELİ HABERİ

DEVA Partisi Ankara İl Başkanlığının bugün gerçekleştireceği 1. Olağan Ankara İl Kongresi için hazırlıklar tamamlandı..

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacn'ın katılımıyla bugün saat:12.00'de Atatürk Spor Salonu yapılacak olan Ankara il kongresinin gövde gösterisine dönüşmesi için başta Kocaeli olmak üzere Türkiye genelinde il ve ilçelerden çok sayıda otobüsler ile partililer gece yarısından itibaren yola çıktılar..

Ankara il kongresi için Kocaeli'den de başta Kocaeli İl Başkanı Adem Koç ve Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş olmak üzere tüm ilçe başkanları, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri dün gece otobüslerle yola çıktıklarıını sosyal medyadan duyurdular..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.