KOCAELİ BÜYÜKEHİR’DEN BEDAVA TATİL

Röpotajlar 24.07.2019 - 15:35, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ BÜYÜKEHİR’DEN BEDAVA TATİL

Başarı sizden tatil Büyükşehir’den. Kocaeli Büyükşehir; sporda ve eğitimde, ulusal ve uluslararası alanda, bireysel veya takım halindeki başarıyı Kandıra’da yaz tatiliyle ödüllendiriyor. Üstelik her şey dahil sistemiyle, hem de ailenizle…  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kandıra’da bulunan gençlik kamplarını; spor ve eğitim alanlarında takım halinde veya bireysel başarı elde eden gençlerle ve ailelerine tahsis etti. Daha önce Büyükşehir Belediyesi tarafından eğitim kampları olarak kullanılan alandan, artık Türkiye genelinde veya uluslararası arenada ilk 3’e giren Kocaeli’deki tüm spor kulüpleri veya bireysel sporcular yararlanabilecek. Aynı şekilde eğitim alanında YKS’de ilk 100’e giren öğrencilerle Büyükşehir’e bağlı Bilgievi ve Akademi Liselerin kendi içlerinde düzenledikleri yarışmalarda dereceye girenler kampa katılabilecek. Gençlerin aileleriyle birlikte tatil yapacağı kamplarda her şey dahil sistemi uygulanacak. DERECEYE GİREN SPORCULAR VE ÖĞRENCİLER Büyükşehir Belediyesi’nin yapımını tamamladığı Kerpe Gençlik ve Spor Kampı ile Kumcağız Gençlik ve Spor Kampı, başarılı gençlerle ailelerine tahsis edildi. Spor dallarında Türkiye genelinde ve uluslararası yarışmalarda Kocaeli’ni başarıyla temsil ederek dereceye giren takımların oyuncularıyla bireysel olarak başarılı olan sporcular, bu kamplardan aileleriyle birlikte yararlanacak. Aynı şekilde Kocaeli’de yaşayan ve YKS’de ilk 100’e giren öğrenciler de aileleriyle beraber kamp yapabilecek. Büyükşehir’in eğitime yönelik hizmete aldığı Bilgievleri ve Akademi Liselerin kendi içlerinde düzenledikleri yarışmalarda dereceye giren öğrenciler de yine aileleriyle birlikte tatile çıkabilecek. HER ŞEY DAHİL SİSTEMİ Kamp dönemleri 15 Eylül 2019 tarihine kadar pazartesi-perşembe ve cuma-pazar olmak üzere 4’er günlük 2 dönem olarak belirlendi. Başarılı gençlerle aileleri bu dönemlerde Kandıra’nın en güzel sahillerine sahip Kerpe ve Kumcağız’daki kamp alanlarında eğlenerek dinlenecek, denize girecek ve iyi vakit geçirecek. Böylece başarıları Büyükşehir tarafından ödüllendirilmiş olacak. Ulaşımın kamp misafirlerine ait olduğu planlamada sabah kahvaltısıyla öğle ve akşam yemekleri Büyükşehir tarafından kamp alanındaki restoranda karşılanacak. Böylece Kocaeli’nin başarılı gençleriyle aileleri, güney sahillerinde yer alan büyük otellerde olduğu gibi her şey dahil konseptinde ağırlanmış olacak.

Başarı sizden tatil Büyükşehir’den. Kocaeli Büyükşehir; sporda ve eğitimde, ulusal ve uluslararası alanda, bireysel veya takım halindeki başarıyı Kandıra’da yaz tatiliyle ödüllendiriyor. Üstelik her şey dahil sistemiyle, hem de ailenizle… 
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kandıra’da bulunan gençlik kamplarını; spor ve eğitim alanlarında takım halinde veya bireysel başarı elde eden gençlerle ve ailelerine tahsis etti. Daha önce Büyükşehir Belediyesi tarafından eğitim kampları olarak kullanılan alandan, artık Türkiye genelinde veya uluslararası arenada ilk 3’e giren Kocaeli’deki tüm spor kulüpleri veya bireysel sporcular yararlanabilecek. Aynı şekilde eğitim alanında YKS’de ilk 100’e giren öğrencilerle Büyükşehir’e bağlı Bilgievi ve Akademi Liselerin kendi içlerinde düzenledikleri yarışmalarda dereceye girenler kampa katılabilecek. Gençlerin aileleriyle birlikte tatil yapacağı kamplarda her şey dahil sistemi uygulanacak.
DERECEYE GİREN SPORCULAR VE ÖĞRENCİLER
Büyükşehir Belediyesi’nin yapımını tamamladığı Kerpe Gençlik ve Spor Kampı ile Kumcağız Gençlik ve Spor Kampı, başarılı gençlerle ailelerine tahsis edildi. Spor dallarında Türkiye genelinde ve uluslararası yarışmalarda Kocaeli’ni başarıyla temsil ederek dereceye giren takımların oyuncularıyla bireysel olarak başarılı olan sporcular, bu kamplardan aileleriyle birlikte yararlanacak. Aynı şekilde Kocaeli’de yaşayan ve YKS’de ilk 100’e giren öğrenciler de aileleriyle beraber kamp yapabilecek. Büyükşehir’in eğitime yönelik hizmete aldığı Bilgievleri ve Akademi Liselerin kendi içlerinde düzenledikleri yarışmalarda dereceye giren öğrenciler de yine aileleriyle birlikte tatile çıkabilecek.
HER ŞEY DAHİL SİSTEMİ
Kamp dönemleri 15 Eylül 2019 tarihine kadar pazartesi-perşembe ve cuma-pazar olmak üzere 4’er günlük 2 dönem olarak belirlendi. Başarılı gençlerle aileleri bu dönemlerde Kandıra’nın en güzel sahillerine sahip Kerpe ve Kumcağız’daki kamp alanlarında eğlenerek dinlenecek, denize girecek ve iyi vakit geçirecek. Böylece başarıları Büyükşehir tarafından ödüllendirilmiş olacak. Ulaşımın kamp misafirlerine ait olduğu planlamada sabah kahvaltısıyla öğle ve akşam yemekleri Büyükşehir tarafından kamp alanındaki restoranda karşılanacak. Böylece Kocaeli’nin başarılı gençleriyle aileleri, güney sahillerinde yer alan büyük otellerde olduğu gibi her şey dahil konseptinde ağırlanmış olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.