CİVELEK BU KEZ ÇOK İDDİALI

Siyaset 03.01.2022 - 05:31, Güncelleme: 03.01.2022 - 05:43
 

CİVELEK BU KEZ ÇOK İDDİALI

KOCAELİ HABERİ
Yeniden Refah Partisinin Başiskele ilçe kongresi, Bahçecik kültür merkezinde yapıldı. Kongrenin divan başkanlığını İl başkanı Mehmet Aras bizzat kendisi yaptığı kongrede tek aday olan Tevfik Civelek, oy birliği ile ilçe başkanı seçildi. Kongreye sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerde yoğun ilgi gösterdiler. Kongrenin onur konuğu genel başkan Dr. Fatih Erbakan’ ın, kültür politikalara danışmanı olan ünlü sanatçı Davut Güloğlu oldu.  CİVELEK İDDİALI, BAŞİSKELEYİ KAZANACAĞIZ. Kongrede oy birliği ile ilçe başkanı seçilen Tevfik Civelek iddialı konuştu. Civelek ilk seçimde Başiskele’ de rekor düzeyde oy alabilecek potansiyele ulaştıklarını ifade etti. Yarın seçim olsa Başiskele’ de belediyeyi kazanacaklarını söyleyen Civelek salondan büyük alkış aldı. Partiden alınan bilgiye göre, yeniden refah partisi Başiskelenin tüm mahallelerinde temsilcilerini belirlemiş durumda. DOLAR ZİNCİRSİZ GEZİYOR AMA YAĞ TENEKELERİNİ BAĞLAMIŞLAR. Siyasi konuşmalar bölümünde söz alan il başkanı Mehmet Aras’ ın gündeminde ülke sorunları vardı. Konuşmasında fıkralar anlatan Aras hem güldürdü, hem de düşündürdü. Dolardaki düşüşün sanal olduğunu ve bu yüzden bu düşüşün market raflarına yansımadığını söyleyen Aras, “hükümet doların düşüşüne kendisi de inanmıyor olacak ki, dün gecede zam yağmuru vatandaşı sırılsıklam etti” dedi.  Aras; “Dolar zincirsiz geziyor ama yağ tenekeleri bağlamışlar” deyince salonda kahkaha tufanı koptu. Aras toplantıya katılanlara Ak parti sofrası ile vatandaş sofrasını kıyaslayan afişler göstererek eleştirilerini sürdürdü. GÜLOĞLU; ÜLKE ZOR DURUMDA. Programda son olarak yeniden refah partisi MKYK üyesi ve genel başkan danışmanı Davut Güloğlu konuştu. Güloğlu siyasetin sanatçıya hiçbir yararı olmayacağının altını çizdi. Ama bu millete bir faydam dokunsun diye yola çıktım dedi. Güloğlu Dr. Fatih Erbakan’ ın gece gündüz bu ülkenin insanının dertleri ile dertlenen birisi olduğunu yakından bildiğini anlattı. Erbakan’ a sahip çıkılması gerektiğini belirtti. Ülkenin zor durumda olduğunu belirten Güloğlu çare Fatih Erbakan dedi. 
KOCAELİ HABERİ

Yeniden Refah Partisinin Başiskele ilçe kongresi, Bahçecik kültür merkezinde yapıldı. Kongrenin divan başkanlığını İl başkanı Mehmet Aras bizzat kendisi yaptığı kongrede tek aday olan Tevfik Civelek, oy birliği ile ilçe başkanı seçildi.

Kongreye sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerde yoğun ilgi gösterdiler. Kongrenin onur konuğu genel başkan Dr. Fatih Erbakan’ ın, kültür politikalara danışmanı olan ünlü sanatçı Davut Güloğlu oldu. 

CİVELEK İDDİALI, BAŞİSKELEYİ KAZANACAĞIZ.
Kongrede oy birliği ile ilçe başkanı seçilen Tevfik Civelek iddialı konuştu. Civelek ilk seçimde Başiskele’ de rekor düzeyde oy alabilecek potansiyele ulaştıklarını ifade etti. Yarın seçim olsa Başiskele’ de belediyeyi kazanacaklarını söyleyen Civelek salondan büyük alkış aldı. Partiden alınan bilgiye göre, yeniden refah partisi Başiskelenin tüm mahallelerinde temsilcilerini belirlemiş durumda.

DOLAR ZİNCİRSİZ GEZİYOR AMA YAĞ TENEKELERİNİ BAĞLAMIŞLAR.
Siyasi konuşmalar bölümünde söz alan il başkanı Mehmet Aras’ ın gündeminde ülke sorunları vardı. Konuşmasında fıkralar anlatan Aras hem güldürdü, hem de düşündürdü. Dolardaki düşüşün sanal olduğunu ve bu yüzden bu düşüşün market raflarına yansımadığını söyleyen Aras, “hükümet doların düşüşüne kendisi de inanmıyor olacak ki, dün gecede zam yağmuru vatandaşı sırılsıklam etti” dedi. 
Aras; “Dolar zincirsiz geziyor ama yağ tenekeleri bağlamışlar” deyince salonda kahkaha tufanı koptu. Aras toplantıya katılanlara Ak parti sofrası ile vatandaş sofrasını kıyaslayan afişler göstererek eleştirilerini sürdürdü.

GÜLOĞLU; ÜLKE ZOR DURUMDA.
Programda son olarak yeniden refah partisi MKYK üyesi ve genel başkan danışmanı Davut Güloğlu konuştu. Güloğlu siyasetin sanatçıya hiçbir yararı olmayacağının altını çizdi. Ama bu millete bir faydam dokunsun diye yola çıktım dedi. Güloğlu Dr. Fatih Erbakan’ ın gece gündüz bu ülkenin insanının dertleri ile dertlenen birisi olduğunu yakından bildiğini anlattı. Erbakan’ a sahip çıkılması gerektiğini belirtti. Ülkenin zor durumda olduğunu belirten Güloğlu çare Fatih Erbakan dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.