Ersin Düzen attığı Tweet sonrası görevinden ayrıldı

Spor 08.09.2021 - 18:54, Güncelleme: 08.09.2021 - 18:54
 

Ersin Düzen attığı Tweet sonrası görevinden ayrıldı

Kocaelihaberi
TFF basın danışmanı Ersin Düzen, dün yaptığı paylaşım sonrası görevdinden ayrıldığını duyurdu TFF basın danışmanı Ersin Düzen, Hollanda - Türkiye maçının devre arasında Teknik Direktör Şenol Güneş’e yönelik bir paylaşım yaptı. Paylaşımda "Şenol Güneş, Cebelitarık maçının ilk yarısındaki kötü oyun için “Rakibimiz Hollanda karşısında da iyi savunma yaptı. 41 dk gol yemediler” demişti. Cebelitarık kadar olamadık! A,B,C plan tutmadı, senin harf bitti. Z raporunu alsak mı artık hocam?" demişti. Ersin Düzen'den ayrılık açıklaması Düzen, Twitter hesabından bugün yaptığı açıklamada "Hollanda yenilgisinin, attığım twit üzerinden yorumlanıp, tartışılmasını ve açıklamaları üzülerek takip ettim. Sn Nihat Özdemir’e de düşüncelerimi ifade edip, ayrılmamın daha uygun olacağını söyledim. Sn Başkan ve yönetime teşekkür ediyor, Milli Takımımıza başarılar diliyorum" dedi.
Kocaelihaberi

TFF basın danışmanı Ersin Düzen, dün yaptığı paylaşım sonrası görevdinden ayrıldığını duyurdu

TFF basın danışmanı Ersin Düzen, Hollanda - Türkiye maçının devre arasında Teknik Direktör Şenol Güneş’e yönelik bir paylaşım yaptı.

Paylaşımda "Şenol Güneş, Cebelitarık maçının ilk yarısındaki kötü oyun için “Rakibimiz Hollanda karşısında da iyi savunma yaptı. 41 dk gol yemediler” demişti. Cebelitarık kadar olamadık! A,B,C plan tutmadı, senin harf bitti. Z raporunu alsak mı artık hocam?" demişti.

Ersin Düzen'den ayrılık açıklaması

Düzen, Twitter hesabından bugün yaptığı açıklamada "Hollanda yenilgisinin, attığım twit üzerinden yorumlanıp, tartışılmasını ve açıklamaları üzülerek takip ettim. Sn Nihat Özdemir’e de düşüncelerimi ifade edip, ayrılmamın daha uygun olacağını söyledim. Sn Başkan ve yönetime teşekkür ediyor, Milli Takımımıza başarılar diliyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.