KOCAELİ BASINININ ACI GÜNÜ

Yaşam 23.01.2021 - 20:12, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ BASINININ ACI GÜNÜ

KOCAELİ HABERİ Kocaeli basınının usta kalemlerinden gazeteci yazar Tanju Cılızoğlu yaşama veda etti.. Bir süredir Ankara’da yaşlılar bakım evinde tedavi gören gazeteci Tanju Cılızoğlu vefat etti. 86 yaşındaki Tanju Cılızoğlu’nun cenazesi vasiyeti üzerine 25 Ocak Pazartesi günü Nevşehir Hacı Bektaş’a defnedilecek. TANJU CILIZOĞLU KİMDİR 1936 yılında Tokat’ta doğdu. Mesleğe 1956 yılında Vatan Gazetesinde başladı. Şehir, Her Gün, Yeni Tanin, Tercüman, Yeni Gün, Akşam Gazetelerinde ve THA’da çalıştı. Tiyatro 76 adlı aylık Siyasi Tiyatro Dergisi’ni yayımladı. Balaban, Heyamola, Aşkta Şiirler , Kırık Politika eserlerinden bazıları. Burhan Felek Basın Hizmet Ödülü sahibi. Özgür Kocaeli’de de uzun yıllar köşe yazarlığı yapan Tanju Cılızoğlu 2004’ten bu yana sahibi olduğu Değişim 41 gazetesini çıkarıyordu. Kendisine Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

KOCAELİ HABERİ Kocaeli basınının usta kalemlerinden gazeteci yazar Tanju Cılızoğlu yaşama veda etti..

Bir süredir Ankara’da yaşlılar bakım evinde tedavi gören gazeteci Tanju Cılızoğlu vefat etti. 86 yaşındaki Tanju Cılızoğlu’nun cenazesi vasiyeti üzerine 25 Ocak Pazartesi günü Nevşehir Hacı Bektaş’a defnedilecek.

TANJU CILIZOĞLU KİMDİR

1936 yılında Tokat’ta doğdu. Mesleğe 1956 yılında Vatan Gazetesinde başladı. Şehir, Her Gün, Yeni Tanin, Tercüman, Yeni Gün, Akşam Gazetelerinde ve THA’da çalıştı. Tiyatro 76 adlı aylık Siyasi Tiyatro Dergisi’ni yayımladı. Balaban, Heyamola, Aşkta Şiirler , Kırık Politika eserlerinden bazıları. Burhan Felek Basın Hizmet Ödülü sahibi. Özgür Kocaeli’de de uzun yıllar köşe yazarlığı yapan Tanju Cılızoğlu 2004’ten bu yana sahibi olduğu Değişim 41 gazetesini çıkarıyordu.

Kendisine Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.