KOCAELİ BAROSUNUN ACI GÜNÜ!

Yaşam 06.07.2020 - 16:12, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ BAROSUNUN ACI GÜNÜ!

Kocaeli Barosu'na kayıtlı, Kocaeli'nin sevilen avukatlarından Naime Ömür Nalçacı hayatını kaybetti. Nalçacı'nın vefat haberi sevenleri ve Kocaeli Baro camiası içinde büyük üzüntü oluşturdu.. Kocaeli Barosu’na kayıtlı Av. Ömür Nalçacı, bugün geçirdiği kalp krizi sonucu yaşama veda etti. Nalçacı’nın bu beklenmeyen vefatı sevenlerini ve meslektaşlarını derinden üzdü. Nalçacı’nın cenaze bilgileri henüz netleşmedi. Kocaeli Haberi Ailesi olarak Av. Naime Ömür Nalçacı‘ya Allah’tan rahmet, sevenlerine sabır dileriz.

Kocaeli Barosu'na kayıtlı, Kocaeli'nin sevilen avukatlarından Naime Ömür Nalçacı hayatını kaybetti. Nalçacı'nın vefat haberi sevenleri ve Kocaeli Baro camiası içinde büyük üzüntü oluşturdu..

Kocaeli Barosu’na kayıtlı Av. Ömür Nalçacı, bugün geçirdiği kalp krizi sonucu yaşama veda etti. Nalçacı’nın bu beklenmeyen vefatı sevenlerini ve meslektaşlarını derinden üzdü. Nalçacı’nın cenaze bilgileri henüz netleşmedi.

Kocaeli Haberi Ailesi olarak Av. Naime Ömür Nalçacı‘ya Allah’tan rahmet, sevenlerine sabır dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.