BAKAN SOYLU'YA KOCAELİSPOR JESTİ

Spor 02.10.2021 - 16:43, Güncelleme: 02.10.2021 - 16:43
 

BAKAN SOYLU'YA KOCAELİSPOR JESTİ

KOCAELİ HABERİ
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü'ne tahsis edilen yeni ekip araçlarının hizmete alınması törenine katılmak için Kocaeli'ye geldi.. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaelispor başkanı Engin Koyun ile birlikte Bakan Soylu'ya bu sene 1. lige yükselen Kocaelispor'un "Süleymen Soyl" ismine özel olarak yaptırılmış 41 numaralı formasını hediye etti..
KOCAELİ HABERİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü'ne tahsis edilen yeni ekip araçlarının hizmete alınması törenine katılmak için Kocaeli'ye geldi..

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaelispor başkanı Engin Koyun ile birlikte Bakan Soylu'ya bu sene 1. lige yükselen Kocaelispor'un "Süleymen Soyl" ismine özel olarak yaptırılmış 41 numaralı formasını hediye etti..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.