KOCAELİ AK PARTİDE MERAKLI BEKLEYİŞ

Siyaset 12.06.2019 - 08:29, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ AK PARTİDE MERAKLI BEKLEYİŞ

Ak Parti Kocaeli'de nefesler tutuldu yeni il yönetim kurulunda yer alacak isimler merakla bekleniyor.. AK Parti Kocaeli İl Başkanlığına geçtiğimiz ay atanan Mehmet Ellibeş, il yönetimini oluşturma çalışmaları kapsamında Kocaeli milletvekilleri, ilçe başkanlarıyla, Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarıyla bir araya gelereek çok sayıda istişareler bulundu.  Bu görüşmeler sonrasında oluşturulan il yönetim kurulu listesi, geçtiğimiz gün Başkan Mehmet Ellibeş tarafından AK Parti Genel Merkezine gönderildi. Ak Parti Genel Merkezi Teşkilat Başkanlığında inceleme altına alınan listenin onaylanması halinde Kocaeli İl Başkanlığına bildirileceği ve Başkan Elllibeş tarafından aynı gün basın toplantsı ile kamuoyuna açıklanacağı öğrenildi.. Listenin bu hafta içinde açıklanaması bekleniyor..

Ak Parti Kocaeli'de nefesler tutuldu yeni il yönetim kurulunda yer alacak isimler merakla bekleniyor..
AK Parti Kocaeli İl Başkanlığına geçtiğimiz ay atanan Mehmet Ellibeş, il yönetimini oluşturma çalışmaları kapsamında Kocaeli milletvekilleri, ilçe başkanlarıyla, Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarıyla bir araya gelereek çok sayıda istişareler bulundu. 
Bu görüşmeler sonrasında oluşturulan il yönetim kurulu listesi, geçtiğimiz gün Başkan Mehmet Ellibeş tarafından AK Parti Genel Merkezine gönderildi.
Ak Parti Genel Merkezi Teşkilat Başkanlığında inceleme altına alınan listenin onaylanması halinde Kocaeli İl Başkanlığına bildirileceği ve Başkan Elllibeş tarafından aynı gün basın toplantsı ile kamuoyuna açıklanacağı öğrenildi..
Listenin bu hafta içinde açıklanaması bekleniyor..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.