BAŞKAN BÜYÜKGÜZ MAHALLE MECLİSLERİNE HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

İlçeler 19.01.2022 - 10:22, Güncelleme: 19.01.2022 - 10:22
 

BAŞKAN BÜYÜKGÜZ MAHALLE MECLİSLERİNE HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

KOCAELİ HABERİ
Arapçeşme sakinleriyle Mahalle Meclisi toplantısında bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Meşveret; yani danışma ve istişare temelinde biz de sizlerle, mahallelerimizi ve ilçemizi güzelleştirmek adına yeni hizmetleri sizlere sorarak, danışarak ve fikir birliğine vararak uygulamaya koyuyoruz. Toplantımıza katılımınızdan ötürü siz kıymetli hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi.  Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Mahalle Meclislerine ara vermeden devam ediyor. Her hafta bir mahalleye ekibiyle birlikte konuk olan Başkan Büyükgöz; belediye çalışmaları ve hizmetlerine ilişkin bilgi verdiği vatandaşların talep, görüş ve önerilerini de ilk elden dinliyor. Dün Arapçeşme Mahallesi sakinleriyle Mahalle Meclisinde bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, hazırlanan slayt gösterimi eşliğinde mahalleye kazandırılan belediyecilik hizmetlerine ilişkin kalem kalem sunum gerçekleştirdi. Gebze’nin istisnasız tüm mahallelerine kazandırılan hizmetlerin ve projelerin mahalle sakinlerinin taleplerine göre şekillendirildiğini vurgulayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Bizim ilk günden beri şiar edindiğimiz Gönül Belediyeciliği anlayışımızın temelinde istişare var.  KADİM GELENEĞİMİZİN BİZE MİRASI  Hayata geçirdiğimiz Halk Meclislerimiz bir manada, kadim geleneğimizden bize miras olan Meşveret Meclisi, yani danışma meclisleridir. Meşveret; yani danışma ve istişare temelinde biz de sizlerle, mahallelerimizi ve ilçemizi güzelleştirmek adına yeni hizmetleri sizlere sorarak, danışarak ve fikir birliğine vararak uygulamaya koyuyoruz. Toplantımıza katılımınızdan ötürü siz kıymetli hemşerilerime teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Arapçeşme Mahalle Meclisi toplantısı, soru-cevap bölümüyle tamamlandı.   
KOCAELİ HABERİ

Arapçeşme sakinleriyle Mahalle Meclisi toplantısında bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Meşveret; yani danışma ve istişare temelinde biz de sizlerle, mahallelerimizi ve ilçemizi güzelleştirmek adına yeni hizmetleri sizlere sorarak, danışarak ve fikir birliğine vararak uygulamaya koyuyoruz. Toplantımıza katılımınızdan ötürü siz kıymetli hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi. 

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Mahalle Meclislerine ara vermeden devam ediyor. Her hafta bir mahalleye ekibiyle birlikte konuk olan Başkan Büyükgöz; belediye çalışmaları ve hizmetlerine ilişkin bilgi verdiği vatandaşların talep, görüş ve önerilerini de ilk elden dinliyor. Dün Arapçeşme Mahallesi sakinleriyle Mahalle Meclisinde bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, hazırlanan slayt gösterimi eşliğinde mahalleye kazandırılan belediyecilik hizmetlerine ilişkin kalem kalem sunum gerçekleştirdi. Gebze’nin istisnasız tüm mahallelerine kazandırılan hizmetlerin ve projelerin mahalle sakinlerinin taleplerine göre şekillendirildiğini vurgulayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Bizim ilk günden beri şiar edindiğimiz Gönül Belediyeciliği anlayışımızın temelinde istişare var. 

KADİM GELENEĞİMİZİN BİZE MİRASI 

Hayata geçirdiğimiz Halk Meclislerimiz bir manada, kadim geleneğimizden bize miras olan Meşveret Meclisi, yani danışma meclisleridir. Meşveret; yani danışma ve istişare temelinde biz de sizlerle, mahallelerimizi ve ilçemizi güzelleştirmek adına yeni hizmetleri sizlere sorarak, danışarak ve fikir birliğine vararak uygulamaya koyuyoruz. Toplantımıza katılımınızdan ötürü siz kıymetli hemşerilerime teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Arapçeşme Mahalle Meclisi toplantısı, soru-cevap bölümüyle tamamlandı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.