KOCAELİ- Yılan kaçakçıları yakalandı

22.12.2020 - 10:48, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ- Yılan kaçakçıları yakalandı

Emniyet Müdürlüğümüzce kaçakçılığın engellenmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; 21.12.2020 günü ilimiz İzmit ilçesi Yahya Kaptan Mahallesinde bulunan bir ikamette yapılan aramada; ⦁ 16 adet Piton Yılan, ⦁ 38 adet değişik cinslerde Kertenkele, ⦁ 53 Adet değişik cinslerde Örümcek, ⦁ 2 adet Kurbağa ele geçirilmiş, konu ile ilgili 1 şahıs hakkında 5607 SKM suçundan  adli işlemler yapılmıştır. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak, İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.  KOCAELİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ  

Emniyet Müdürlüğümüzce kaçakçılığın engellenmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında;
21.12.2020 günü ilimiz İzmit ilçesi Yahya Kaptan Mahallesinde bulunan bir ikamette yapılan aramada;
⦁ 16 adet Piton Yılan,
⦁ 38 adet değişik cinslerde Kertenkele,
⦁ 53 Adet değişik cinslerde Örümcek,
⦁ 2 adet Kurbağa ele geçirilmiş, konu ile ilgili 1 şahıs hakkında 5607 SKM suçundan 
adli işlemler yapılmıştır.
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak, İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
 KOCAELİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.