KOCAELİ- Vatandaş açık bırakılan çukura düştü

Dünya 10.10.2020 - 00:27, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ- Vatandaş açık bırakılan çukura düştü

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Karamürsel'de yaptırılmakta olan Kavşak inşasındaki bir çukurun yağmur suyuyla dolduğunu farkedemeyen bir vatandaş çukura düştü.. Karamürsel Merkez ışıklarının bulunduğu Amiral Caddesi’nde kavşak inşası kapsamında açılan çukur akşam saatlerinde etkili olan yağmur suyuyla doldu. Yolda karşıdan karşıya geçerken yoğun yağış nedeniyle suyla dolan çukuru fark etmeyen bir vatandaş çukura düştü. Çukurun derin olmaması sayesinde tekrar yukarı çıkıp karşıya geçen vatandaşta herhangi bir yaralanma olayı oluşmadığı gözlendi.. Vatandaşın çukura düşme anının görüntülenip sosyal medyada hızla yayılmasından sonra çukuru açık bıraktıkları halde uyarı tabelası koymayanlar kadar, düşme anını kahkaha ile izleyenler de tepki gördü..  

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Karamürsel'de yaptırılmakta olan Kavşak inşasındaki bir çukurun yağmur suyuyla dolduğunu farkedemeyen bir vatandaş çukura düştü..

Karamürsel Merkez ışıklarının bulunduğu Amiral Caddesi’nde kavşak inşası kapsamında açılan çukur akşam saatlerinde etkili olan yağmur suyuyla doldu. Yolda karşıdan karşıya geçerken yoğun yağış nedeniyle suyla dolan çukuru fark etmeyen bir vatandaş çukura düştü. Çukurun derin olmaması sayesinde tekrar yukarı çıkıp karşıya geçen vatandaşta herhangi bir yaralanma olayı oluşmadığı gözlendi..

Vatandaşın çukura düşme anının görüntülenip sosyal medyada hızla yayılmasından sonra çukuru açık bıraktıkları halde uyarı tabelası koymayanlar kadar, düşme anını kahkaha ile izleyenler de tepki gördü..
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.