KOCAELİ- Tramvay Hattı için o yol kapatılacak

Dünya 09.02.2021 - 15:36, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ- Tramvay Hattı için o yol kapatılacak

KOCAELİ HABERİ Şehir Hastanesi Tramvay Hattı için yol kapatılacak. Açıldığında bölgeye hizmet verecek olan Kocaeli Şehir Hastanesine ulaşımı kolaylaştırmak için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığınca çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda yapılacak olan Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay hattı yapım işi için ilk kazma 10 Şubat 2021 Çarşamba günü vurulacak. Bölgede yapılacak çalışma için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi de gerekli önlemleri aldı. ÖNLEMLER ALINDI Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay hattı yapım işi kapsamında, Altyapı Yatırımlar Genel Müdürlüğü yüklenicisi tarafından Gazi Mustafa Kemal Bulvarı ile Adnan Menderes Bulvarı kesişiminden başlanarak Şehir hastanesine kadarı olan kısımda çalışma yapılacak. Etaplar halinde yapılacak çalışma için gerekli önlemler alındı. GÜZERGAHTA ARAÇ GEÇİŞİNE İZİN YOK Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay hattı 1. Etap çalışmaları 28 Haziran Mahallesi ve Bekirdere Mahallesi kesişiminde kuşak sokak üzerinde Dumanlık sokak ile Başaran Caddesi arasında kalan bölümünde yapılacak. Çalışma süresince belirtilen güzergahlar araç trafiğine kapatılacak. Ulaşım Dairesi Başkanlığınca yapılan açıklamada sürücülerin çalışma süresince alternatif güzergahları kullanabileceği belirtildi.

KOCAELİ HABERİ Şehir Hastanesi Tramvay Hattı için yol kapatılacak. Açıldığında bölgeye hizmet verecek olan Kocaeli Şehir Hastanesine ulaşımı kolaylaştırmak için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığınca çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda yapılacak olan Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay hattı yapım işi için ilk kazma 10 Şubat 2021 Çarşamba günü vurulacak. Bölgede yapılacak çalışma için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi de gerekli önlemleri aldı.

ÖNLEMLER ALINDI
Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay hattı yapım işi kapsamında, Altyapı Yatırımlar Genel Müdürlüğü yüklenicisi tarafından Gazi Mustafa Kemal Bulvarı ile Adnan Menderes Bulvarı kesişiminden başlanarak Şehir hastanesine kadarı olan kısımda çalışma yapılacak. Etaplar halinde yapılacak çalışma için gerekli önlemler alındı.

GÜZERGAHTA ARAÇ GEÇİŞİNE İZİN YOK
Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay hattı 1. Etap çalışmaları 28 Haziran Mahallesi ve Bekirdere Mahallesi kesişiminde kuşak sokak üzerinde Dumanlık sokak ile Başaran Caddesi arasında kalan bölümünde yapılacak. Çalışma süresince belirtilen güzergahlar araç trafiğine kapatılacak. Ulaşım Dairesi Başkanlığınca yapılan açıklamada sürücülerin çalışma süresince alternatif güzergahları kullanabileceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.