KOCAELİ- Kuyumcu yağmacısı yakalandı

Asayiş 04.02.2021 - 09:53, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ- Kuyumcu yağmacısı yakalandı

KOCAELİ HABERİ 27.01.2021 günü İlimiz Karamürsel İlçesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan kuyumcuda meydana gelen Yağma Teşebbüsü olayı ile ilgili olarak bölgemizde ve Yalova İlinde yapılan çalışmalar neticesinde şüpheli 2 şahıs tespit edilerek yakalandı ve olayda kullanılan 1 adet ruhsatsız tabanca ve 5 adet fişek ele geçirildi... Emniyet Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan şüpheli şahısların Karamürsel Cumhuriyet Başsavcılığına sevkleri sağlandı, şüpheli şahıslardan M.O. savcılıktaki işlemlerinin ardından serbest bırakılırken, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen E.O. tutuklandı..  

KOCAELİ HABERİ 27.01.2021 günü İlimiz Karamürsel İlçesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan kuyumcuda meydana gelen Yağma Teşebbüsü olayı ile ilgili olarak bölgemizde ve Yalova İlinde yapılan çalışmalar neticesinde şüpheli 2 şahıs tespit edilerek yakalandı ve olayda kullanılan 1 adet ruhsatsız tabanca ve 5 adet fişek ele geçirildi...

Emniyet Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan şüpheli şahısların Karamürsel Cumhuriyet Başsavcılığına sevkleri sağlandı, şüpheli şahıslardan M.O. savcılıktaki işlemlerinin ardından serbest bırakılırken, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen E.O. tutuklandı..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.