İŞTE AK PARTİYE İKİ SEÇİM KAZANDIRACAK FORMÜL

Dünya 21.08.2021 - 05:46, Güncelleme: 21.08.2021 - 05:46
 

İŞTE AK PARTİYE İKİ SEÇİM KAZANDIRACAK FORMÜL

SİYASET
Ak Partiye yakınlığı ve TV tartışma programlarında Ak Parti savunuculuğu ile bilinen kamuoyu araştırmacısı İhsan Aktaş twitter sayfasından Ak Partiye peşpeşe iki seçim kazandıracak bir formül önerdi.. GENAR Yönetim kurulu başkanı ihsan aktas önerisinde "Ak Parti hükümetine iki seçim kazandıracak çözüm önerisi: Yatırım bütçesinin 40 milyar lirasını sanayi, üretim, istihdam ve ihracata, yani sokağa ayırdığında sokak şenlenir. İki seçim arka arkaya kazanılır." tavsiyesinde bulundu..   Ak Parti hükümetine iki seçim kazandıracak çözüm önerisi: Yatırım bütçesinin 40 milyar lirasını sanayi, üretim, istihdam ve ihracata, yani sokağa ayırdığında sokak şenlenir. İki seçim arka arkaya kazanılır.— ihsan aktas (@ihsanaktas) August 19, 2021
SİYASET

Ak Partiye yakınlığı ve TV tartışma programlarında Ak Parti savunuculuğu ile bilinen kamuoyu araştırmacısı İhsan Aktaş twitter sayfasından Ak Partiye peşpeşe iki seçim kazandıracak bir formül önerdi..

GENAR Yönetim kurulu başkanı ihsan aktas önerisinde "Ak Parti hükümetine iki seçim kazandıracak çözüm önerisi: Yatırım bütçesinin 40 milyar lirasını sanayi, üretim, istihdam ve ihracata, yani sokağa ayırdığında sokak şenlenir. İki seçim arka arkaya kazanılır." tavsiyesinde bulundu..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.