ASELSAN BAŞKANI GÖRGÜN'DEN HALUK SEKBAN'A ZİYARET

Dünya 13.08.2021 - 17:30, Güncelleme: 14.08.2021 - 14:03
 

ASELSAN BAŞKANI GÖRGÜN'DEN HALUK SEKBAN'A ZİYARET

KOCAELİ HABERİ
ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof. Dr. Haluk Görgün bugün geldiği Gebze'de GTO Başkanı Nail Çiler, Kocaeli Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın ile birlikte bölgemizde yer alan KOBİ OSB Başkanı Haluk Sekban'a bir ziyaret gerçekleştirdiler.. Başkan Görgün ve beraberindeki heyet daha sonra İMES Makine İhtisas OSB ve Güzeller OSB’yi ziyaret ederek; bünyelerinde yeer alan firmalar, üretim sahaları ve bölgeye sağladıkları katma değer ile ilgili detaylı bilgi edindiler..
KOCAELİ HABERİ

ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof. Dr. Haluk Görgün bugün geldiği Gebze'de GTO Başkanı Nail Çiler, Kocaeli Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın ile birlikte bölgemizde yer alan KOBİ OSB Başkanı Haluk Sekban'a bir ziyaret gerçekleştirdiler..

Başkan Görgün ve beraberindeki heyet daha sonra İMES Makine İhtisas OSB ve Güzeller OSB’yi ziyaret ederek; bünyelerinde yeer alan firmalar, üretim sahaları ve bölgeye sağladıkları katma değer ile ilgili detaylı bilgi edindiler..
Bir 2 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.