KOCAELİ- Ak Partili eski ilçe başkanları Genel Merkeze gitti

Siyaset 21.10.2020 - 04:26, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ- Ak Partili eski ilçe başkanları Genel Merkeze gitti

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Kocaeli'de tekrar ilçe başkan adayı gösterilmeyen eski ilçe başkanları dün Ak Parti Genel Merkezine giderek, Ak Parti Yerel yönetimlerden sorumlu Teşkilat Başkan yardımcısı ve Gebze Bölge milletvekili Cemil Yaman'a bir ziyaret gerçekleştirdi.. 8 Kasım 2020 tarihinde yapılacak Ak Parti Kocaeli il kongresinde öce Genel Mekeze yapılan bu ziyareti Cemil Yaman sosyal medyadan "AK Parti Genel Merkezi'mize gelerek hayırlı olsun ziyaretinde bulunan geçmiş dönem Gebze İlçe Başkanımız İrfan Ayar'a, Çayırova İlçe Başkanımız Ekrem Karahan'a, Derince İlçe Başkanımız Selçuk Çakıroğlu'na ve Dilovası İlçe Başkanımız Osman Akbulut'a çok teşekkür ediyorum. Ayaklarınıza sağlık.." sözleri ile duyurdu..

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Kocaeli'de tekrar ilçe başkan adayı gösterilmeyen eski ilçe başkanları dün Ak Parti Genel Merkezine giderek, Ak Parti Yerel yönetimlerden sorumlu Teşkilat Başkan yardımcısı ve Gebze Bölge milletvekili Cemil Yaman'a bir ziyaret gerçekleştirdi..

8 Kasım 2020 tarihinde yapılacak Ak Parti Kocaeli il kongresinde öce Genel Mekeze yapılan bu ziyareti Cemil Yaman sosyal medyadan "AK Parti Genel Merkezi'mize gelerek hayırlı olsun ziyaretinde bulunan geçmiş dönem Gebze İlçe Başkanımız İrfan Ayar'a, Çayırova İlçe Başkanımız Ekrem Karahan'a, Derince İlçe Başkanımız Selçuk Çakıroğlu'na ve Dilovası İlçe Başkanımız Osman Akbulut'a çok teşekkür ediyorum. Ayaklarınıza sağlık.." sözleri ile duyurdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.