KOCAELİ- Ak Genç'in Tayyip Başkanı yine fark yaptı

Siyaset 31.12.2020 - 19:52, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ- Ak Genç'in Tayyip Başkanı yine fark yaptı

KOCAELİ HABERİ  Çalışkanlığı, disiplini, azmi, kararlığı, yeni fikir ve değişik prpjeler üretciliği ile bilinen AK Genç Derince Başkanı Semih Tayyip Gülcan yeni bir yılın öncesinde yine farklı bir etkinliğe imza attı.. ​AK Parti Derince Gençlik Kolları Teşkilatı o farklı etkinliği resmi twitter sayfalarından "AK Parti Derince Gençlik Kolları Başkanımız Sn.Semih Tayyip Gülcan ve Yönetimi Olarak Yeni Bir Yıla Girmeden Önce Hayatları Uğruna Bizler İçin Hizmet Eden İlçe İtfaiye Daire Başkanlığımızı Ziyaret Ederek Kendilerine Pişmaniye İkramında bulunduk." sözleeri ile paylaştı..

KOCAELİ HABERİ  Çalışkanlığı, disiplini, azmi, kararlığı, yeni fikir ve değişik prpjeler üretciliği ile bilinen AK Genç Derince Başkanı Semih Tayyip Gülcan yeni bir yılın öncesinde yine farklı bir etkinliğe imza attı..

​AK Parti Derince Gençlik Kolları Teşkilatı o farklı etkinliği resmi twitter sayfalarından "AK Parti Derince Gençlik Kolları Başkanımız Sn.Semih Tayyip Gülcan ve Yönetimi Olarak Yeni Bir Yıla Girmeden Önce Hayatları Uğruna Bizler İçin Hizmet Eden İlçe İtfaiye Daire Başkanlığımızı Ziyaret Ederek Kendilerine Pişmaniye İkramında bulunduk." sözleeri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.