KİRALARDAN SONRA AİDATLAR DA ŞOK ETTİ!

Güncel 12.01.2022 - 16:23, Güncelleme: 12.01.2022 - 16:23
 

KİRALARDAN SONRA AİDATLAR DA ŞOK ETTİ!

kocaelihaberi
Aidat zamları şoke etti! Kira zamlarının ardından, aidatlara yapılan fahiş zamlar da vatandaşları zor duruma sokuyor. Personele ödenen asgari ücret ve fatura giderlerindeki artış gerekçe gösterilse de, artış oranını yüksek bulan vatandaş buna bir çare bulunmasını istiyor. Aidatlarda yaşanan artış, kira rakamlarına yaklaşıyor. Yüzde 100’ü aşan zamlar nedeniyle apartman ve site sakinleri kara kara düşünüyor... Yönetim şirketleri asgari ücretlere gelen zamlar sonrası artan personel giderleri ve faturalardaki artışları gerekçe göstererek durumu açıklasa da, geliri aynı oranda artmayan vatandaş mağdur.
kocaelihaberi

Aidat zamları şoke etti! Kira zamlarının ardından, aidatlara yapılan fahiş zamlar da vatandaşları zor duruma sokuyor. Personele ödenen asgari ücret ve fatura giderlerindeki artış gerekçe gösterilse de, artış oranını yüksek bulan vatandaş buna bir çare bulunmasını istiyor.

Aidatlarda yaşanan artış, kira rakamlarına yaklaşıyor. Yüzde 100’ü aşan zamlar nedeniyle apartman ve site sakinleri kara kara düşünüyor... Yönetim şirketleri asgari ücretlere gelen zamlar sonrası artan personel giderleri ve faturalardaki artışları gerekçe göstererek durumu açıklasa da, geliri aynı oranda artmayan vatandaş mağdur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.