FENERBAHÇE DÜNYACA ÜNLÜ HOCAYI ALIYOR

Spor 25.12.2021 - 17:51, Güncelleme: 25.12.2021 - 17:51
 

FENERBAHÇE DÜNYACA ÜNLÜ HOCAYI ALIYOR

KOCAELİ HABERİ
Fenerbahçe'de yeni teknik direktörün kim olacağı merakla beklenirken yeni iddialar ortaya atılıyor. İtalyan gazeteci Nico Schira, Fenerbahçe'nin Joachim Löw'e teklif yaptığını öne sürdü. Kanarya'nın Alman teknik direktöre 2024'e kadar sürecek bir sözleşme sunduğu ve beklemeye geçtiği belirtildi. Löw, 2004'te Almanya Milli Takımı'nda başladığı göreve EURO 2020'nin ardından veda etti. Kaynak: cumhuriyet.com.tr
KOCAELİ HABERİ

Fenerbahçe'de yeni teknik direktörün kim olacağı merakla beklenirken yeni iddialar ortaya atılıyor. İtalyan gazeteci Nico Schira, Fenerbahçe'nin Joachim Löw'e teklif yaptığını öne sürdü.
Kanarya'nın Alman teknik direktöre 2024'e kadar sürecek bir sözleşme sunduğu ve beklemeye geçtiği belirtildi. Löw, 2004'te Almanya Milli Takımı'nda başladığı göreve EURO 2020'nin ardından veda etti.
Kaynak: cumhuriyet.com.tr

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.