CHP Gebze EYT’liler için alana çıktı

Siyaset 14.01.2022 - 22:00, Güncelleme: 14.01.2022 - 22:54
 

CHP Gebze EYT’liler için alana çıktı

KOCAELİ HABERİ
CHP Gebze İlçe Örgütü, Türkiye’ nin 81 ilinde ve kent merkezlerinde CHP Emek Büroları tarafından ortak olarak yapılan basın açıklamasına Gebze’den destek verdi.  CHP Gebze İlçe Örgütünün organizasonu ve CHP PM üyesi ve Kocaeli MilletvekiliTahsin Tarhan,  İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Darıca ilçe başkanı Gökhan Aktaş, CHP Gebze Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan ve partililerin katılımı ile bugün Gebze Kent Meydanında EYT'lilerin hakları için basın açıklaması yapıldı..  İlçe Başkanı Gökhan Orhan yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; "Cumhuriyet Halk Partisi olarak Türkiye’nin dört bir yanından, emeklilerimiz ve emeklilikte yaşa takılan vatandaşlarımız için yapacağımız düzenlemeleri bir kez daha Gebze kent meydanında dile getirdik • EYT’lilerin geçmişe dönük emeklilik haklarını teslim edecek, yıllardır süren bu hak gaspına son vereceğiz. • En düşük emekli aylığını asgari ücrete eşitleyeceğiz. • Emekli aylıklarında iyileştirmeler yapacak, aylık bağlama oranlarını eski düzeye çekecek, güncelleme katsayısında milli gelir artışının tümünü dikkate alacağız. • Emeklilerimizin yıllardır beklediği ‘’İntibak Yasası’’nı derhal çıkartacak ve emekli aylıkları arasındaki eşitsizliklere son vereceğiz.
KOCAELİ HABERİ

CHP Gebze İlçe Örgütü, Türkiye’ nin 81 ilinde ve kent merkezlerinde CHP Emek Büroları tarafından ortak olarak yapılan basın açıklamasına Gebze’den destek verdi. 

CHP Gebze İlçe Örgütünün organizasonu ve CHP PM üyesi ve Kocaeli MilletvekiliTahsin Tarhan,  İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Darıca ilçe başkanı Gökhan Aktaş, CHP Gebze Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan ve partililerin katılımı ile bugün Gebze Kent Meydanında EYT'lilerin hakları için basın açıklaması yapıldı..

 İlçe Başkanı Gökhan Orhan yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;
"Cumhuriyet Halk Partisi olarak Türkiye’nin dört bir yanından, emeklilerimiz ve emeklilikte yaşa takılan vatandaşlarımız için yapacağımız düzenlemeleri bir kez daha Gebze kent meydanında dile getirdik
• EYT’lilerin geçmişe dönük emeklilik haklarını teslim edecek, yıllardır süren bu hak gaspına son vereceğiz.
• En düşük emekli aylığını asgari ücrete eşitleyeceğiz.
• Emekli aylıklarında iyileştirmeler yapacak, aylık bağlama oranlarını eski düzeye çekecek, güncelleme katsayısında milli gelir artışının tümünü dikkate alacağız.
• Emeklilerimizin yıllardır beklediği ‘’İntibak Yasası’’nı derhal çıkartacak ve emekli aylıkları arasındaki eşitsizliklere son vereceğiz.
Bir 15 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.