Kasım 2022’de erken seçim var!

Siyaset 13.10.2021 - 10:53, Güncelleme: 13.10.2021 - 10:53
 

Kasım 2022’de erken seçim var!

kocaelihaberi
Habertürk gazetesi yazarı Muharrem Sarıkaya, "Genel kanaat Kasım 2022’de seçimin olacağı yönünde" düşüncesini dile getirdi. Sarıkaya, İYİ Parti kulislerinden de dikkat çeken iddiaları köşesine taşıdı. Sarıkaya yazısında, "Siyasi parti liderlerinin son günlerdeki açıklamaları da gösteriyor ki ülke seçim mevsimine çoktan girdi. Bundan sonra hangi tarihte yapılırsa yapılsın adı erken seçim olmaz, zamanı bir yıl öne alınmış seçim olur… Genel kanaat de Kasım 2022’de seçimin olacağı yönünde. Bu tarihte yapılan seçime de zaten erken denilmez; zamanı erkene alınmış seçim denir..." ifadesini kullandı. "İYİ Parti lideri Meral Akşener, “Cumhurbaşkanlığı’na aday değilim, Başbakanlığa adayım” açıklaması her şeyin bittiği anlamına mı geliyor?" diyen Muharrem Sarıkaya, CHP ve İYİ Parti kulislerinde konuşulanları da bugünkü yazısında okurlarına aktardı.  İYİ Parti'nin önde gelen isimlerinden birinin açıklamalarını da aktaran Sarıkaya "cümlesini aynen aktarıyorum, isminin verilmesini istemiyor" dedi. Sarıkaya şunları yazdı: PARTİ YÖNETİMİNİN ADAYI Cümlesini aynen aktarıyorum: “Sayın Genel Başkanımın aday olmayacağını açıklaması kişisel bir tercihidir. Zaten bunun kişisel tercihi olduğunu beyan etti. Kendisinin kişisel kararına saygı gösteririz. Ama parti yönetimi olarak bir aday göstermeyeceğimiz anlamına da gelmez.” Akşener’in geçen hafta grup toplantısında “Millet İttifakı olarak bir Cumhurbaşkanı adayı göstereceğiz ve bu aday da Türkiye’nin 13’üncü Cumhurbaşkanı olacak” dediğini anımsattı… SARIKAYA'NIN YAZISININ TAMAMINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN 
kocaelihaberi

Habertürk gazetesi yazarı Muharrem Sarıkaya, "Genel kanaat Kasım 2022’de seçimin olacağı yönünde" düşüncesini dile getirdi. Sarıkaya, İYİ Parti kulislerinden de dikkat çeken iddiaları köşesine taşıdı.

Sarıkaya yazısında, "Siyasi parti liderlerinin son günlerdeki açıklamaları da gösteriyor ki ülke seçim mevsimine çoktan girdi. Bundan sonra hangi tarihte yapılırsa yapılsın adı erken seçim olmaz, zamanı bir yıl öne alınmış seçim olur…

Genel kanaat de Kasım 2022’de seçimin olacağı yönünde. Bu tarihte yapılan seçime de zaten erken denilmez; zamanı erkene alınmış seçim denir..." ifadesini kullandı.

"İYİ Parti lideri Meral Akşener, “Cumhurbaşkanlığı’na aday değilim, Başbakanlığa adayım” açıklaması her şeyin bittiği anlamına mı geliyor?" diyen Muharrem Sarıkaya, CHP ve İYİ Parti kulislerinde konuşulanları da bugünkü yazısında okurlarına aktardı. 

İYİ Parti'nin önde gelen isimlerinden birinin açıklamalarını da aktaran Sarıkaya "cümlesini aynen aktarıyorum, isminin verilmesini istemiyor" dedi.

Sarıkaya şunları yazdı:

PARTİ YÖNETİMİNİN ADAYI

Cümlesini aynen aktarıyorum:

“Sayın Genel Başkanımın aday olmayacağını açıklaması kişisel bir tercihidir. Zaten bunun kişisel tercihi olduğunu beyan etti. Kendisinin kişisel kararına saygı gösteririz. Ama parti yönetimi olarak bir aday göstermeyeceğimiz anlamına da gelmez.”

Akşener’in geçen hafta grup toplantısında “Millet İttifakı olarak bir Cumhurbaşkanı adayı göstereceğiz ve bu aday da Türkiye’nin 13’üncü Cumhurbaşkanı olacak” dediğini anımsattı…

SARIKAYA'NIN YAZISININ TAMAMINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.