Kılıçdaroğlu, Mehmet Metiner'e teşekkür etti

Siyaset 21.07.2020 - 15:25, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Kılıçdaroğlu, Mehmet Metiner'e teşekkür etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı bir televizyon programında AK Parti ile FETÖ arasındaki ilişkiyi itiraf eden Mehmet Metiner'e teşekkür etti.   Bu sözlere teşekkür edilmez mi?" diye konuştu. O videoya değinen Kılıçdaroğlu, "Mehmet Metiner’e teşekkür etmek istiyorum." ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu sözlerine şöyle devam etti: "Bir TV kanalında sunucuya hiç FETÖ’cü arkadaşınız olmadı mı diyor. Sunucu da hiç olmadı diyor. Metiner şaşırıp, bizim cumhurbaşkanı bunlarla sabah akşam oturdu, milletvekili listelerine aldılar dedi. Erdoğan’ın bu ülkeyi nasıl bir felakete sürüklediğini herkesin anlaması lazım. Bir şeyden emin olmanızı isterim. Eğer bu ülkede bir parti hakkı, hukuku adaleti savunan bir parti varsa o partinin dı CHP’dir." NE OLMUŞTU? Akit TV'de, AK Partili eski vekil Mehmet Metiner ile sunucu Fatin Dağıstanlı arasında 'maklube yedin-yemedim' tartışması yaşandı. FETÖ ile özdeşleşen bu yemeği hiç bilmediğini, hiçbir FETÖ mensubu arkadaşı olmadığını söyleyen Dağıstanlı'ya Metiner şu karşılığı verdi: "Eee bizim Cumhurbaşkanımızın oldu. Sabah akşam da oturdular, getirdikleri listeyi milletvekili de yaptılar, önemli yerlere de atadılar. Cumhurbaşkanımız bütün bu imkanları açtı kendilerine."

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı bir televizyon programında AK Parti ile FETÖ arasındaki ilişkiyi itiraf eden Mehmet Metiner'e teşekkür etti.

 

Bu sözlere teşekkür edilmez mi?" diye konuştu.

O videoya değinen Kılıçdaroğlu, "Mehmet Metiner’e teşekkür etmek istiyorum." ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu sözlerine şöyle devam etti:

"Bir TV kanalında sunucuya hiç FETÖ’cü arkadaşınız olmadı mı diyor. Sunucu da hiç olmadı diyor. Metiner şaşırıp, bizim cumhurbaşkanı bunlarla sabah akşam oturdu, milletvekili listelerine aldılar dedi. Erdoğan’ın bu ülkeyi nasıl bir felakete sürüklediğini herkesin anlaması lazım. Bir şeyden emin olmanızı isterim. Eğer bu ülkede bir parti hakkı, hukuku adaleti savunan bir parti varsa o partinin dı CHP’dir."

NE OLMUŞTU?

Akit TV'de, AK Partili eski vekil Mehmet Metiner ile sunucu Fatin Dağıstanlı arasında 'maklube yedin-yemedim' tartışması yaşandı. FETÖ ile özdeşleşen bu yemeği hiç bilmediğini, hiçbir FETÖ mensubu arkadaşı olmadığını söyleyen Dağıstanlı'ya Metiner şu karşılığı verdi:

"Eee bizim Cumhurbaşkanımızın oldu. Sabah akşam da oturdular, getirdikleri listeyi milletvekili de yaptılar, önemli yerlere de atadılar. Cumhurbaşkanımız bütün bu imkanları açtı kendilerine."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.