KBB BAŞKAN VEKİLİ YAŞAR ÇAKMAK'TAN GAZETECİLERE FLAŞ ÖNERİ

15.01.2021 - 17:09, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KBB BAŞKAN VEKİLİ YAŞAR ÇAKMAK'TAN GAZETECİLERE FLAŞ ÖNERİ

KOCAELİ HABER Kocaeli Büyükşeehir Belediye Başkan vekili Yaşar Çakmak, Genel Yayın Koordinatörümüz Cengiz Yucak'a bir ziyaret gerçekleştirdi.. Kocaeli Büyükşeehir Belediye Başkan vekili Yaşar Çakmak, Genel Yayın Koordinatörümüz Cengiz Yucak'a gerçekleştirmiş olduğu ziyarette ,10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve 16 Ocak Basın Onur Günü dolayısı ile tebriklerini dile getirdikten sonra "Basının aynı hafta içinde kendi meslekleri açısından iki önemli günü kutluyor olmaları güzel bir tesadüf. Benim de sizin aracılığınız ile Kocaelili gazeteci arkadaşlarımıza naçizane bir önerim var; madem 6 gün içinde iki önemli gününüz var, o zaman bu haftayı 'Gazetciler Haftası' olarak ilan edin ve hafta boyunca mesleki etkinliklere zemin oluşturun" şeklinde bir önerri sundu. Cengiz Yucak, Başkan vekili Yaşar Çakmak'ın bu önerisine "Çok güzel ve anlamlı bir öneri, gazeteci meslektaşlarımızın ve cemiyetimizin bu öneriyi değeerlendirebileceğine inanıyorum" diye cevap verdikten sonra bu anlamlı ziyaret için teşekkür etti..

KOCAELİ HABER Kocaeli Büyükşeehir Belediye Başkan vekili Yaşar Çakmak, Genel Yayın Koordinatörümüz Cengiz Yucak'a bir ziyaret gerçekleştirdi..

Kocaeli Büyükşeehir Belediye Başkan vekili Yaşar Çakmak, Genel Yayın Koordinatörümüz Cengiz Yucak'a gerçekleştirmiş olduğu ziyarette ,10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve 16 Ocak Basın Onur Günü dolayısı ile tebriklerini dile getirdikten sonra "Basının aynı hafta içinde kendi meslekleri açısından iki önemli günü kutluyor olmaları güzel bir tesadüf. Benim de sizin aracılığınız ile Kocaelili gazeteci arkadaşlarımıza naçizane bir önerim var; madem 6 gün içinde iki önemli gününüz var, o zaman bu haftayı 'Gazetciler Haftası' olarak ilan edin ve hafta boyunca mesleki etkinliklere zemin oluşturun" şeklinde bir önerri sundu.

Cengiz Yucak, Başkan vekili Yaşar Çakmak'ın bu önerisine "Çok güzel ve anlamlı bir öneri, gazeteci meslektaşlarımızın ve cemiyetimizin bu öneriyi değeerlendirebileceğine inanıyorum" diye cevap verdikten sonra bu anlamlı ziyaret için teşekkür etti..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.