KAYBEDENLER KULÜBÜ GEBZE

15.11.2020 - 20:54, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KAYBEDENLER KULÜBÜ GEBZE

CY-MİZAH Gazetecilikte çeyrek yüzyılı, internet haberciliğinde de on iki yılı devirince istere istemez arşiviniz de bir o derecede geniş oluyor. İşte o arşiv yıayınlarımızdan kendilerince önemsedikleri bazı bölümleri anımsayan okurlarımız "Cengiz bey eskiden ne güzel mizah montajları yapıp ortamı renklendirirdiniz, şimdi niye yapmıyorsunuz" deyince, ben de "ne demek efendim, mizah-montaj sizin itiniz olur. Tüken sizin" deyiverdim.. Ve yıllar sonra mizah-montaja  2011 yapımı "Kaybedenler Kulübü" filminin afişi ile dönüş yapıyorum..  "Kaybedenler Kulübü" filminin afişine ise 2019 yılında tekrar Gebze Belediye Başkan adayı gösterilmeyen Adnan Köşker ile 2020 yılında Ak Parti Gebze İlçe Başkanlığına tekrar aday gösterilmeyen İrfan Ayar'ı yerleştiriyorum.. Yani Gebze'nin iki başkanı bir yıl içinde peşpeşe Başkanlık koltuklarını kaybettiler. Lakin bu kulübe girenler pek üzülmesinler çünkü geçmişte bu kulübe giren Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Mehmet Ali Okur  ve Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman daha sonraki genel seçimlerde milletvekili olarak çıktılar.. İŞTE GEÇMİŞ YILLARDA  YAPTIĞIM MİZAH-MONTAJLARDAN 3 SEÇME

CY-MİZAH Gazetecilikte çeyrek yüzyılı, internet haberciliğinde de on iki yılı devirince istere istemez arşiviniz de bir o derecede geniş oluyor. İşte o arşiv yıayınlarımızdan kendilerince önemsedikleri bazı bölümleri anımsayan okurlarımız "Cengiz bey eskiden ne güzel mizah montajları yapıp ortamı renklendirirdiniz, şimdi niye yapmıyorsunuz" deyince, ben de "ne demek efendim, mizah-montaj sizin itiniz olur. Tüken sizin" deyiverdim..

Ve yıllar sonra mizah-montaja  2011 yapımı "Kaybedenler Kulübü" filminin afişi ile dönüş yapıyorum..
 "Kaybedenler Kulübü" filminin afişine ise 2019 yılında tekrar Gebze Belediye Başkan adayı gösterilmeyen Adnan Köşker ile 2020 yılında Ak Parti Gebze İlçe Başkanlığına tekrar aday gösterilmeyen İrfan Ayar'ı yerleştiriyorum..

Yani Gebze'nin iki başkanı bir yıl içinde peşpeşe Başkanlık koltuklarını kaybettiler.
Lakin bu kulübe girenler pek üzülmesinler çünkü geçmişte bu kulübe giren Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Mehmet Ali Okur  ve Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman daha sonraki genel seçimlerde milletvekili olarak çıktılar..

İŞTE GEÇMİŞ YILLARDA  YAPTIĞIM MİZAH-MONTAJLARDAN 3 SEÇME

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.