KATIRCIOĞLU ONLARLA GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞTÜ (video)

15.07.2020 - 23:04, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KATIRCIOĞLU ONLARLA GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞTÜ (video)

KH/CENGİZYUCAK Ak Parti Kocaeli milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Ankara'da ki yoğun Meclis gündeminden dolayı seçim bölgesi Kocaeli'ye dönemediği için her yıl 15 Temmuz'da Kocaeli'de bizzat evlerinde ziyaret ettiği şehit ailelerini bu kez görüntülü telefonla arayıp hal hatırlarını sordu.. Katırcıoğlu o anları şu sözlerle sosyal medyadan paylaştı; "Kocaeli'de bu yıl yanlarında olamadığım 15 Temmuz Şehitlerimiz Serdar Gökbayrak, Edip Zengin, Ömercan Açıkgöz ve Emrah Sapa'nın kıymetli aileleri ile görüntülü görüşme gerçekleştirdik. 15 Temmuz Gazilerimiz; Ahmet Eren, Mehmet Bilgin, H. İbrahim Koşdaş, Hasan Çiçek, Mehmet Bozyurt, Muhammed Durak, Osman Kamacı, Yunus Emre Köse ve Yüksel Demirkaya ve değerli aileleri ile görüştük."  

KH/CENGİZYUCAK Ak Parti Kocaeli milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Ankara'da ki yoğun Meclis gündeminden dolayı seçim bölgesi Kocaeli'ye dönemediği için her yıl 15 Temmuz'da Kocaeli'de bizzat evlerinde ziyaret ettiği şehit ailelerini bu kez görüntülü telefonla arayıp hal hatırlarını sordu..

Katırcıoğlu o anları şu sözlerle sosyal medyadan paylaştı;
"Kocaeli'de bu yıl yanlarında olamadığım 15 Temmuz Şehitlerimiz Serdar Gökbayrak, Edip Zengin, Ömercan Açıkgöz ve Emrah Sapa'nın kıymetli aileleri ile görüntülü görüşme gerçekleştirdik.
15 Temmuz Gazilerimiz; Ahmet Eren, Mehmet Bilgin, H. İbrahim Koşdaş, Hasan Çiçek, Mehmet Bozyurt, Muhammed Durak, Osman Kamacı, Yunus Emre Köse ve Yüksel Demirkaya ve değerli aileleri ile görüştük."


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.