KATIRCIOĞLU; 'ONLAR ÜÇ MAYMUNU OYNUYOR'

Siyaset 19.10.2020 - 15:49, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KATIRCIOĞLU; 'ONLAR ÜÇ MAYMUNU OYNUYOR'

KOCAELİ HABERİ  TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu bünyesinde kurulan Çocuk Hakları Alt Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kocaeli Radiye Sezer Katırcıoğlu, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında Türkiye'nin terör örgütleriyle ve siyasi uzantılarıyla yıllardır mücadele ettiğini söyledi.  KATIRCIOĞLU; “HDP ÜÇ MAYMUNU OYNUYOR” AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Türkiye'nin terör örgütleriyle ve siyasi uzantılarıyla yıllardır mücadele ettiğini belirterek, bölücü terör örgütü tarafından son iki yılda 18 yaşından küçük 88'i kız, 316 çocuğun kaçırıldığını ifade etti.  Bu kaçırılan çocuklardan özellikle kız çocuklarının tecavüze uğradığını, hamile kalanların terör örgütünce infaz edildiğini, ailelerinin de tehdit edildiğini herkesin bildiğini kaydeden Katırcıoğlu, şunları söyledi: 'HDP Diyarbakır İl Başkanlığı binası önünde başlayan evlat nöbetinde, bir yılda 19 çocuk ailesine kavuştu. 3 Eylül 2019'da bir aile ile başlayan eylem, şimdilerde 141 ailenin katılımıyla sürüyor. Evlatlarının 'ölüsüne bile razıyım' diyen annelerin masum ve insani direnişlerinin yanında olmak hepimizin boynunun borcudur. Her TBMM Genel Kurulu oturumunda çocuk istismarı için önerge veren HDP'nin bu çocuklarla ilgili üç maymunu oynadığını görüyor, hayretle izliyoruz. HDP yöneticileri, 'PKK terör örgütü değildir' diyecek kadar PKK'nın esiri olmuşlardır. HDP ile el ele kol kola, ağız birliği yapan Millet İttifakı'nın hak ettiği notu, milletimiz 2023 seçimlerinde ferasetiyle verecektir.'  

KOCAELİ HABERİ  TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu bünyesinde kurulan Çocuk Hakları Alt Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kocaeli Radiye Sezer Katırcıoğlu, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında Türkiye'nin terör örgütleriyle ve siyasi uzantılarıyla yıllardır mücadele ettiğini söyledi. 


KATIRCIOĞLU; “HDP ÜÇ MAYMUNU OYNUYOR”
AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Türkiye'nin terör örgütleriyle ve siyasi uzantılarıyla yıllardır mücadele ettiğini belirterek, bölücü terör örgütü tarafından son iki yılda 18 yaşından küçük 88'i kız, 316 çocuğun kaçırıldığını ifade etti. 
Bu kaçırılan çocuklardan özellikle kız çocuklarının tecavüze uğradığını, hamile kalanların terör örgütünce infaz edildiğini, ailelerinin de tehdit edildiğini herkesin bildiğini kaydeden Katırcıoğlu, şunları söyledi: 'HDP Diyarbakır İl Başkanlığı binası önünde başlayan evlat nöbetinde, bir yılda 19 çocuk ailesine kavuştu. 3 Eylül 2019'da bir aile ile başlayan eylem, şimdilerde 141 ailenin katılımıyla sürüyor. Evlatlarının 'ölüsüne bile razıyım' diyen annelerin masum ve insani direnişlerinin yanında olmak hepimizin boynunun borcudur. Her TBMM Genel Kurulu oturumunda çocuk istismarı için önerge veren HDP'nin bu çocuklarla ilgili üç maymunu oynadığını görüyor, hayretle izliyoruz. HDP yöneticileri, 'PKK terör örgütü değildir' diyecek kadar PKK'nın esiri olmuşlardır. HDP ile el ele kol kola, ağız birliği yapan Millet İttifakı'nın hak ettiği notu, milletimiz 2023 seçimlerinde ferasetiyle verecektir.'

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.