SOYLU'DAN KILIÇDAROĞLU'NA ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER

Siyaset 12.01.2022 - 23:22, Güncelleme: 12.01.2022 - 23:22
 

SOYLU'DAN KILIÇDAROĞLU'NA ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER

KOCAELİ HABERİ
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu A Haber canlı yayınında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'telefonlarımız dinleniyor' iddiasıyla ilgili konuştu. "Türkiye Cumhuriyeti konuşmaları kaydetseydi Pensilvanya ile konuşmasını duyardık." diyen Bakan Soylu, "Şahit de var. Çıktı dedi ya 'Ben geçmiş olsun demedim'. O zaman görüştü." ifadelerini kullandı. "PENSİLVANYA İLE DİŞÇİDE KONUŞTU" Kılıçdaroğlu'ndan "Biz Pensilvanya ile bir diş muayenehanesinde konuştuğumuzda 'Yurtta barış dünyada barış' sloganını konuşmadık" sözlerini duymayı beklediğini belirten Bakan Soylu şunları söyledi: "Söyleyemez. Karşımızda siyaset tanımına sığdıramadığımız ve bu ülkenin değerleriyle örtüştüremediğimiz bir kimlik var. " "SİZİ FETÖ DİNLEDİ" CHP'yi FETÖ'nün dinlediğini sözlerine ekleyen Bakan Soylu "O zaman suç duyurusunda bulunsaydınız." dedi.
KOCAELİ HABERİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu A Haber canlı yayınında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'telefonlarımız dinleniyor' iddiasıyla ilgili konuştu.

"Türkiye Cumhuriyeti konuşmaları kaydetseydi Pensilvanya ile konuşmasını duyardık." diyen Bakan Soylu, "Şahit de var. Çıktı dedi ya 'Ben geçmiş olsun demedim'. O zaman görüştü." ifadelerini kullandı.

"PENSİLVANYA İLE DİŞÇİDE KONUŞTU"

Kılıçdaroğlu'ndan "Biz Pensilvanya ile bir diş muayenehanesinde konuştuğumuzda 'Yurtta barış dünyada barış' sloganını konuşmadık" sözlerini duymayı beklediğini belirten Bakan Soylu şunları söyledi:

"Söyleyemez. Karşımızda siyaset tanımına sığdıramadığımız ve bu ülkenin değerleriyle örtüştüremediğimiz bir kimlik var. "

"SİZİ FETÖ DİNLEDİ"

CHP'yi FETÖ'nün dinlediğini sözlerine ekleyen Bakan Soylu "O zaman suç duyurusunda bulunsaydınız." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.