Tüpraş’a Stevie Awards’dan üç ödül

Dünya 21.08.2021 - 10:50, Güncelleme: 21.08.2021 - 10:55
 

Tüpraş’a Stevie Awards’dan üç ödül

KOCAELİ HABERİ
Türkiye’nin lider sanayi kuruluşu Tüpraş, Stevie International Business Awards’ta üç ödül birden aldı. Tüpraş Rafine Dergi ile “En iyi Kurumsal Yayın” kategorisinde altın, 23 Nisan Arter projesiyle “Yılın İletişim veya Halkla İlişkiler Kampanyası” kategorisinde gümüş ve Siperli Maske projesiyle ise “En Değerli Kurumsal Sorumluluk” kategorisinde bronz ödülü almaya hak kazandı.  Dünyanın önde gelen iş ödüllerinden biri olan ABD merkezli Stevie International Business Awards’ta kazananlar belli oldu. 2002 yılından bu yana dünya çapında kuruluşların ve profesyonellerin başarılarını ve olumlu katkılarını ödüllendiren Stevie Awards’ta Tüpraş üç projesiyle ödüle layık görüldü.  Tüpraş Rafine Dergi ile “En iyi Kurumsal Yayın” kategorisinde altın, 23 Nisan Arter projesiyle “Yılın İletişim veya Halkla İlişkiler Kampanyası” kategorisinde gümüş ve Siperli Maske projesiyle ise “En Değerli Kurumsal Sorumluluk” kategorisinde bronz ödülün sahibi oldu. Stevie International Business Awards hakkında Bu yıl 18’incisi düzenlenen Stevie International Business Awards’a 63 ülkeden 3 bin 700’den fazla aday katıldı. Oluşturulan 11 farklı juride 260’tan fazla yöneticinin yer aldığı ödüller; yönetim, pazarlama, halkla ilişkiler, müşteri hizmetleri, insan kaynakları, yeni ürünler ve hizmetler, teknoloji gibi 18 farklı kategoride sahiplerini buldu. 
KOCAELİ HABERİ

Türkiye’nin lider sanayi kuruluşu Tüpraş, Stevie International Business Awards’ta üç ödül birden aldı. Tüpraş Rafine Dergi ile “En iyi Kurumsal Yayın” kategorisinde altın, 23 Nisan Arter projesiyle “Yılın İletişim veya Halkla İlişkiler Kampanyası” kategorisinde gümüş ve Siperli Maske projesiyle ise “En Değerli Kurumsal Sorumluluk” kategorisinde bronz ödülü almaya hak kazandı. 

Dünyanın önde gelen iş ödüllerinden biri olan ABD merkezli Stevie International Business Awards’ta kazananlar belli oldu. 2002 yılından bu yana dünya çapında kuruluşların ve profesyonellerin başarılarını ve olumlu katkılarını ödüllendiren Stevie Awards’ta Tüpraş üç projesiyle ödüle layık görüldü. 

Tüpraş Rafine Dergi ile “En iyi Kurumsal Yayın” kategorisinde altın, 23 Nisan Arter projesiyle “Yılın İletişim veya Halkla İlişkiler Kampanyası” kategorisinde gümüş ve Siperli Maske projesiyle ise “En Değerli Kurumsal Sorumluluk” kategorisinde bronz ödülün sahibi oldu.

Stevie International Business Awards hakkında

Bu yıl 18’incisi düzenlenen Stevie International Business Awards’a 63 ülkeden 3 bin 700’den fazla aday katıldı. Oluşturulan 11 farklı juride 260’tan fazla yöneticinin yer aldığı ödüller; yönetim, pazarlama, halkla ilişkiler, müşteri hizmetleri, insan kaynakları, yeni ürünler ve hizmetler, teknoloji gibi 18 farklı kategoride sahiplerini buldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.