KARAMÜRSEL SEPETÇİSİNDEN İKRAM

Dünya 05.07.2020 - 06:38, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KARAMÜRSEL SEPETÇİSİNDEN İKRAM

Karamürsel Sepetçisi Ali Koygun dan İlçe Halkına Düşman İşgalinden Kurtuluş Pastası,Simit Dolması ile Karamürsel Gazozu İkramı.. 4 Temmuz Karamürsel in düşman işgalinden kurtuluşunun 99.yıl dönümü münasebetiyle Cumhuriyet Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Karamürsel Sepetçisi Ali Koygun tarafından düşman işgalinden Kurtuluş Pastası, Karamürsel e özgü yiyecek olan Simit Dolması ile Karamürsel Gazozu ilçe halkına ikram edildi. 4 Temmuz Karamürsel in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 99.yıl dönümüne özgü yaş pastayı Karamürsel Sepetçisi Ali Koygun keserken ilçe halkı tarafından büyük alkış topladı. Karamürsel halkı “ Ali Koygun a bu güzel günde ikramlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Karamürsel Sepetçisi Ali Koygun a bol kazançlar ile başarılar dileriz” açıklamasında bulundu. İkram ile ilgili çıklamada bulunan Karamürsel Sepetçisi Ali Koygun ”Bu anlamlı günde başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Ülkemizin bölünmez bütünlüğü için mücadele eden Mehmetçiğimizin Allah yardımcısı olsun, dualarımız onlarla beraberdir. Karamürsel Halkımızın 04 Temmuz Düşman İşgalinden Kurtuluşu Günü’nün 99.’inci yıldönümünü kutluyorum.” dedi. karamurselaktifhaber.com

Karamürsel Sepetçisi Ali Koygun dan İlçe Halkına Düşman İşgalinden Kurtuluş Pastası,Simit Dolması ile Karamürsel Gazozu İkramı..

4 Temmuz Karamürsel in düşman işgalinden kurtuluşunun 99.yıl dönümü münasebetiyle Cumhuriyet Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Karamürsel Sepetçisi Ali Koygun tarafından düşman işgalinden Kurtuluş Pastası, Karamürsel e özgü yiyecek olan Simit Dolması ile Karamürsel Gazozu ilçe halkına ikram edildi.

4 Temmuz Karamürsel in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 99.yıl dönümüne özgü yaş pastayı Karamürsel Sepetçisi Ali Koygun keserken ilçe halkı tarafından büyük alkış topladı.

Karamürsel halkı “ Ali Koygun a bu güzel günde ikramlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Karamürsel Sepetçisi Ali Koygun a bol kazançlar ile başarılar dileriz” açıklamasında bulundu.

İkram ile ilgili çıklamada bulunan Karamürsel Sepetçisi Ali Koygun ”Bu anlamlı günde başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Ülkemizin bölünmez bütünlüğü için mücadele eden Mehmetçiğimizin Allah yardımcısı olsun, dualarımız onlarla beraberdir. Karamürsel Halkımızın 04 Temmuz Düşman İşgalinden Kurtuluşu Günü’nün 99.’inci yıldönümünü kutluyorum.” dedi.

karamurselaktifhaber.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.