KOCAELİ VE ÇAYIROVA'DAN GEBZE DEVA'YA MORAL TAKVİYESİ

Siyaset 22.08.2021 - 22:22, Güncelleme: 22.08.2021 - 22:54
 

KOCAELİ VE ÇAYIROVA'DAN GEBZE DEVA'YA MORAL TAKVİYESİ

KOCAELİ HABERİ
Deva Partisi Genel Başkan Başdanışmanı ve GMYK Üyesi  Cem Avsar, İl Başkanı Adem Koç, İl Teşkilatının en çalışkan başkan yardımcısı Ensar Emir ile en çalışkan ilçe başkanı olan Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç, Gebze  Deva Partisi ilçe teşkilatının çalışmalarına destek için Gebze'ye geldiler.. Kocaeli ve Çayırova'dan yapılan bu ziyaretler siyasi kulislerde, Gebze'de Partilerine ilgiyi ve üye sayısını arttırabilmek için Gebze Kent Meydanına stand açan Gebze İlçe Teşkilatına moral takviyesi olarak yankı buldu..
KOCAELİ HABERİ

Deva Partisi Genel Başkan Başdanışmanı ve GMYK Üyesi  Cem Avsar, İl Başkanı Adem Koç, İl Teşkilatının en çalışkan başkan yardımcısı Ensar Emir ile en çalışkan ilçe başkanı olan Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç, Gebze  Deva Partisi ilçe teşkilatının çalışmalarına destek için Gebze'ye geldiler..

Kocaeli ve Çayırova'dan yapılan bu ziyaretler siyasi kulislerde, Gebze'de Partilerine ilgiyi ve üye sayısını arttırabilmek için Gebze Kent Meydanına stand açan Gebze İlçe Teşkilatına moral takviyesi olarak yankı buldu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.