KARSLILAR AK PARTİ GEBZE'YE GİTTİ

Siyaset 26.10.2021 - 17:35, Güncelleme: 26.10.2021 - 17:40
 

KARSLILAR AK PARTİ GEBZE'YE GİTTİ

KOCAELİ HABERİ
Kısa adı KARSDER olan Darıca Karslılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Şen yönetim kurulu üyeleriye birlikte bugün AK Parti Gebze ilçe Başkanlığını ziyaret ederek İlçe Başkanı Recep Kaya ile bir görüşme gerçekleştirdi.. Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Karslılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Şen yönetim kurulu üyelerine, İlçe Teşkilatına yapmış oldukları nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti..
KOCAELİ HABERİ

Kısa adı KARSDER olan Darıca Karslılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Şen yönetim kurulu üyeleriye birlikte bugün AK Parti Gebze ilçe Başkanlığını ziyaret ederek İlçe Başkanı Recep Kaya ile bir görüşme gerçekleştirdi..

Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Karslılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Şen yönetim kurulu üyelerine, İlçe Teşkilatına yapmış oldukları nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.