KILIÇDAROĞLU VE AKŞENER BİRLİKTE GELİYOR

Siyaset 11.08.2020 - 22:39, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KILIÇDAROĞLU VE AKŞENER BİRLİKTE GELİYOR

13 Ağustos Perşembe günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İzmit'de geliyor.. İzmit Belediyesi tarafından inşaa edilen Gülümse Kafe projesinde sona gelindi. Yahya Kaptan Mahallesi’nde yapılan ve ismine İzmitlilerin karar verdiği Gülümse Kafe, İzmit Belediyesi’nin ilk sosyal tesisi olarak hizmet verecek. Çalışmaların tamamlanmak üzere olduğu kafe, İzmitlilere kendi evlerinde gibi hem konforlu hem de güvenli bir şekilde hizmet verecek. Gülümse Kafe’nin açılışı 13 Ağustos Perşembe CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in katılımıyla gerçekleşecek.

13 Ağustos Perşembe günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İzmit'de geliyor..

İzmit Belediyesi tarafından inşaa edilen Gülümse Kafe projesinde sona gelindi. Yahya Kaptan Mahallesi’nde yapılan ve ismine İzmitlilerin karar verdiği Gülümse Kafe, İzmit Belediyesi’nin ilk sosyal tesisi olarak hizmet verecek.

Çalışmaların tamamlanmak üzere olduğu kafe, İzmitlilere kendi evlerinde gibi hem konforlu hem de güvenli bir şekilde hizmet verecek. Gülümse Kafe’nin açılışı 13 Ağustos Perşembe CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in katılımıyla gerçekleşecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.