ÇAKMAK ALTINTAŞ'A GİTTİ

Siyaset 09.12.2021 - 16:00, Güncelleme: 09.12.2021 - 16:00
 

ÇAKMAK ALTINTAŞ'A GİTTİ

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi başkan vekili Yaşar Çakmak bugün Gebze Bölgesinin tanınmış iş, siyaset ve spor insanı Gökhan Altıntaş'ı Altınlas A.Ş'de ziyaret etti.. Ak Parti Gebze eski ilçe yönetim kurlu üyesi ve Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş bu ziyareti sosyal medyadan  "Kocaeli Büyükşehir belediyesi başkan vekilimiz sevgili Yaşar Çakmak başkanım ziyarete geldi sohbeti ve samimiyeti için şükranlarımı sunar başarılar dilerim.." sözleri ile paylaştı 
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi başkan vekili Yaşar Çakmak bugün Gebze Bölgesinin tanınmış iş, siyaset ve spor insanı Gökhan Altıntaş'ı Altınlas A.Ş'de ziyaret etti..

Ak Parti Gebze eski ilçe yönetim kurlu üyesi ve Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş bu ziyareti sosyal medyadan  "Kocaeli Büyükşehir belediyesi başkan vekilimiz sevgili Yaşar Çakmak başkanım ziyarete geldi sohbeti ve samimiyeti için şükranlarımı sunar başarılar dilerim.." sözleri ile paylaştı 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.